Bu Kadar Şeye Kaçlık USB Yeter?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kadar Şeye Kaçlık USB Yeter?
37 tane 125.000 KB boyutunda film
800.000 KB boyutunda 1 film
700.000 KB boyutunda 1 film
700.000 KB boyutunda 1 film
570 MB resim
1 GB müzik

bütün bunlar toplamda kaç gb yapar?? yani bütün bunların sığabileceği ne boyutta bir usb almak lazım???

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Yanlışım yoksa 4.145 GB gibi bir değer oluyor uzun zamandır flash bellek falan almadım 6 gb varmı bilmiyorum ama olması lazım yoksa bile 8 gb muhakkak vardır. Kingston vb. alırsan 30-60 TL arasında fiyat aralığına sahiptir diğer markaları bilmiyorum şuanda bakmaya çalişiyorum fakat internetim aşırı derecede yavaş :S

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim de internet fiyatını mı söylüyorsunuz? internette ucuza bulabilirmişim doğru mudur acaba??

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Bunlar işini görebilir :

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
7.5 GB yakın döküman var. 8 GB işini görecektir ama. USB bellek yerine 2-3 tane dvdye kaydetmen daha ucuz ve mantıklı olur.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynı konunun başlığını değiştirip farklı yerlere açmayınız.

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
dvd'nin cd gibi kırılma,cizilme gibi ihtimali varmi? ben flashın en iyi yontem oldugunu dusunuyorum.

sayın modum, oyle diyorsunuz da hic cevap almiyorum ki! biraz ilgilenir gibi gorunenler hemen gidiyo...bende bu yolu kullanmak zorundayım.

--------------- Ekleme ---------------

sandisk kingston'dan iyi midir? aslında 25 lira iyi bi fiyat. 50 liradan 2 tane alsam yedeğim de olur. ama 16 gb'lığı da sonraki yıllarda kaydetmek isteyeceğim şeyler olur mu diye düşünüyorum. yani bütün dosyalarım bunlar ama hep böyle kalıcak diye de bişey yok.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
dvd'nin cd gibi kırılma,cizilme gibi ihtimali varmi? ben flashın en iyi yontem oldugunu dusunuyorum.

sayın modum, oyle diyorsunuz da hic cevap almiyorum ki! biraz ilgilenir gibi gorunenler hemen gidiyo...bende bu yolu kullanmak zorundayım.

Hayır kullanamazsınız , böyle bir hakkınız yok.Her soruna anında yanıt bulamazsınız.Biraz sabırlı olun.Bilen yazar zaten.Neyse konuyu dağıtmayalım.

Toplamda 8.4 GB yapar.Buna göre seçim yapacak olursanız minimum 16 GB bir flash bellek alın.Eğer Winrar ile sıkıştırma yapıp atarsanız , 8 GB bir bellek işinizi görür.

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim, o değil de bazı dosyaları silebilme ihtimalim var. ama dediğim gibi 25 lira gibi bi fiyata iki 8lik alabilirim veya direk 1 tane 16lık alırım... yalniz onumuzdeki gunlerde alma sansim yok, o vakte kadar bu kampanyalar bitecek odur beni rahatsiz eden...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dvd Usb'den daha sağlam iş görür ki bu kullandığın dvd'nin kalitesine ve dvdyi saklama kullanma durumuna göre de değişiklik gösterir. Usbler sadece transferlerde kullanmakta oldukça faydalı yoksa arşiv saklamak için değil usb bellekler harici bellekler bile benim için dvd lerin yanında bir işe yaramaz.

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
evet saklama ve kullanma durumuma göre değişir. ben çizilebilir/kırılabilir şeyler olmasın istiyorum. bu hususta usb daha sağlam gibi geliyo bana. hem autorun belası benim de başıma geldiği için sadece depolama amacıyla kullanıcam 8/16lığımı. 4lüğümü transfer konusunda kullanıcam. çünkü hala autorun belası içinde... onun için 2 tane almak istiyorum birine bişey olursa diğeri yedekte olsun diye... masaüstümün d'sine kaydedicem, telefonun hafıza kartına atıcam falan bulucam çözüm... yeter ki en büyük depolama aygıtını bulabileyim. şimdi korkuyorum da 8 alıcam yetmiycek de geri almayacaklar falan...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ben 3 tane 125 mb film sandım 37 taneymiş :D yaklaşık 8.395 gb ediyor 16 gb'lık flash bellek işini görür.

Sağlam olsun diyorsan winrarla sıkıştırıp 1-2 dual dvd işini görür. Dual-dvd'n yoksa en fazla 4 dvd işini görücektir.

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
eyer hala almadıysan 2 tane DVD aL smdılık paran olunca Harici HDD alırsın cunku 8 GB'lık Flash almaya grek yok onu almsken 16 aL :D 16 almısken harici HDD al

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
6-7 gb fln tutar...:d::naughty:

serkan719

serkan719

Üye
usb falan uğraşmayın ya. 100 TL ye 160 gb hard disk alın

2.5" boyutunda cep telefonu kadar..

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
yda hdd al yda bul hdd kutuları var 12.5 tl bzım dukkand bı tanede ondan al dha ıyı ama hdd bulamassan 100 tlye 160gb harıcı hdd dha uygun bnce usb alma sakn 2 gune frumda bı knu paylascm bklemen tavsıye .d ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt