bu kadar ilgisizlikten rahatsız oluyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu kadar ilgisizlikten rahatsız oluyorum
ARKADASLAR KONU ARATÜRK VE MSEAJLARA BAKIYORUM 1 VEYA 2 NEDEN TÜRK MİLLETİ ATASINA OLNA SAYGISINI Atatürk ve Atatürkçülük BÖLMÜNDE GÖSTERMİYOR?
DİĞER FORMLARA BAKIN KONU GÜLME GÜLDÜRME OLUNCA BİZDEN İYİSİ YOK PEKİ NEDEN BU KÖŞE İLGİ GÖRMÜYOR? HER NE KADAR TÜRKİYE İLERİ DURUMDA OLMASADA SİSASETÇİLERİN BASARLIARININ DERECESİ NE KADAR KÖTÜ OLSADA BİZ BU RAHARI ATATÜRKE BORCLUYUZ
EĞER EVİNİZDEN RAHATCA NETE GİREBİLİYORSANIZ EMİN OLUN BASKA BİR TOPLUMUN ESARETİ ALTINDA OLMADIGINIZDANDIR. BUNUDA ATATÜRKE BORCLUYUZ

LÜTFEN BİRAZ DAHA İLGİ ARKADASLAR

VİyoLİN

VİyoLİN

Üye
Bencede haklısın kardeş...:good:

Nazy

Nazy

Üye
Çok Haklısın Sözlerinde
Fakat Atatürkün Tartışılacak Eleştirilecek Bir Yanı veya Yanlışı yok
Bu Yüzden En Az Tartışma Atatürk Bölümünde Oluyor
Din, Atatürkçülük vs. Gibi Saygı değer önemli konularda
Fazla Laf Ortalığı Karıştırır Misali Problemlerin Çıkmaması Daha İyi Bence

Ve O Topiclerin Sakinliğini Koruması Bizim Onlara Karşı Saygımızı Belirtir:oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok Haklısın Sözlerinde
Fakat Atatürkün Tartışılacak Eleştirilecek Bir Yanı veya Yanlışı yok
Bu Yüzden En Az Tartışma Atatürk Bölümünde Oluyor
Din, Atatürkçülük vs. Gibi Saygı değer önemli konularda
Fazla Laf Ortalığı Karıştırır Misali Problemlerin Çıkmaması Daha İyi Bence

Ve O Topiclerin Sakinliğini Koruması Bizim Onlara Karşı Saygımızı Belirtir:oke:

eyvallah nazy

CEREN

CEREN

Üye
çok haklısın bencede umarım en kısa zamanda burda daha cok vakıt gecırırız.

neslein

neslein

Üye
haklısın leiche

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
ARKADASLAR KONU ARATÜRK VE MSEAJLARA BAKIYORUM 1 VEYA 2 NEDEN TÜRK MİLLETİ ATASINA OLNA SAYGISINI Atatürk ve Atatürkçülük BÖLMÜNDE GÖSTERMİYOR?
DİĞER FORMLARA BAKIN KONU GÜLME GÜLDÜRME OLUNCA BİZDEN İYİSİ YOK PEKİ NEDEN BU KÖŞE İLGİ GÖRMÜYOR? HER NE KADAR TÜRKİYE İLERİ DURUMDA OLMASADA SİSASETÇİLERİN BASARLIARININ DERECESİ NE KADAR KÖTÜ OLSADA BİZ BU RAHARI ATATÜRKE BORCLUYUZ
EĞER EVİNİZDEN RAHATCA NETE GİREBİLİYORSANIZ EMİN OLUN BASKA BİR TOPLUMUN ESARETİ ALTINDA OLMADIGINIZDANDIR. BUNUDA ATATÜRKE BORCLUYUZ

LÜTFEN BİRAZ DAHA İLGİ ARKADASLAR

Haklısın aslında... Komiklik ve hatta tabiri caiz ise şaklabanlıkta üstümüzde yoktur.
Buna örnek Türk Sinemaları, dikkat ederseniz genelde hep komedi türünde ve komedi türünde sinamalar gişe rekoru kırıyor ülkemizde.... Tabi vermiş olduğum örneğin gerçek yüzünün ülkemizde boy göstermesinde başka etkenlerde vardır muhakkak.

Ama iş yoğunluğu gibi streslerden arınmak için birazda olsun gülmek, eğlenmek, hoş vakit geçirmek için foruma katılanların çok olduğunu düşünüyorum onlarda haklı tabi.

Katılıyorum sana diğer forumlara rahmen burası biraz sönük kalmış gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...