Bu kablo 603e gidermi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Öfff Böyle Israr Etmeler Yok Mu Beni Bitiriyor....
Bu N8 İçin Olanı... OTG Kablo....
[video=youtube;dWl_aTNk7hg]http://www.youtube.com/watch?v=dWl_aTNk7hg[/video]

Arkadaş ben belle refresh te denedim anna nerde belle refresh nerde bende olmadı bilemem sizi haa illa para verecem diorsanız karışamam orasına

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
S^3 Çekirdeğinde Desteklenen Birşey OTG Kablo İle Çalıştırma, Çalışmıyorsa O Kablodaki Sorun Telefondaki Sorun Veya Yazılımdaki Sorun...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S^3 Çekirdeğinde Desteklenen Birşey OTG Kablo İle Çalıştırma, Çalışmıyorsa O Kablodaki Sorun Telefondaki Sorun Veya Yazılımdaki Sorun...

Ne çekirdeği çekirdek bile denemez ya nokıa bunu açıklardı bununla ilgili birşey olsa tam olarak bilinmeyen bişiyi dahada neden gizliyorlar ki ozaman oluyorsa bağıra bağra niye söylemedi bu bende olmadı sizde olursa daha ne diyim ama her bağlantı türünü denedim yok yok USB Bağlandı diyor okadar ama disk görünmüyor 16 gb dı 11 gb doluydu fazlamı aceba :hmmm :kotu:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Ne çekirdeği çekirdek bile denemez ya nokıa bunu açıklardı bununla ilgili birşey olsa tam olarak bilinmeyen bişiyi dahada neden gizliyorlar ki ozaman oluyorsa bağıra bağra niye söylemedi bu bende olmadı sizde olursa daha ne diyim ama her bağlantı türünü denedim yok yok USB Bağlandı diyor okadar ama disk görünmüyor 16 gb dı 11 gb doluydu fazlamı aceba :hmmm :kotu:

Tamam Kardeşim Haklısın... :oke:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Estafirullah :islik :bigstar:

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ortak karar çalışmadığınamı karar verdiniz :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
şimdi ortak karar çalışmadığınamı karar verdiniz :D

Ben Teknik Detaya Girerimde Arkadaş Yüzeysel Bakıyor O Yüzden He Deyip Geçmek En İyisi, O Yüzden Sende Eğer Açıkta İse Dene Gör :oke:

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
nokianın mağazasında varmıdır peki :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Oha fiyat 29.90 :tl:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Carrefour Nokia da 14.99 du internetren daha ucuza bulursun

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler alıp deneyeceğim sonucu buraya yazarım :D

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
benim kablolarla fazla alakam yok nasıl yapacam ki :D elektrikçiye versem o yaparmı ki .d

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben ne alırım nede bakarım adam korkar yawv :D

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
neden korkuyon ki :D

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
of o kadar çok mu ya :D herkes 20 tl bişi diyordu :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bunu Fiyatı Bulduydum Ama siteyi unuttum şu nokıanın orjinal olanına baktıydım yanlış anlaşılmasın

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
hmm bulunca link atarmsn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt