Bu iş burda biteeerr dalın içerii :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bu iş burda biteeerr dalın içerii :D
motor 90 trafik 92 ilk yardım 93 veeeeeeeeeeeee

direksiyon 100 bekleyin ben geliyorum

dosyalarım nezaman hazır olur acaba biran önce almak istiyorum

Direksiyondan 100 mü? Hayırlı olsun.. Benim direksiyon 10.. Arkaya geri gidemiyorum daha... Peeh..

Tepkiler: Kingmortall

EroL

Emekli Yönetici
Kurs sana haber veriyordu galiba dosya hazır gel al diye. Sonrası tüm gün sıra beklemek ve para harcamak "Sistem bozuldu" kelimesini duymazsan bil ki bir şeyler ters gitmiştir hemen uzaklaş ordan

Tepkiler: Kingmortall
    Konu Sahibi
Kurs sana haber veriyordu galiba dosya hazır gel al diye. Sonrası tüm gün sıra beklemek ve para harcamak "Sistem bozuldu" kelimesini duymazsan bil ki bir şeyler ters gitmiştir hemen uzaklaş ordan

para sorun değil abi tirink diye sayacağım eline yeterki biran önce alayım parayı verdikten sonramı hazırlıyolar dosyayı ?

EroL

Emekli Yönetici
Önce dosyaları toplarlıyorsun sonra dosyayı trafiğe götürüp haraçları yatırıyorsun, parmak izi falan veriyorsun, sıranı bekliyorsun ehliyetini alıyorsun. Trafikteki işi 1 günde halledersin.

hayırlı olsun benim aldıgımda bi kaç gün oluyo kurs dosya için haber veriyo ama fazla sürmüyo sonra bi günde dört yüz tl harcıyorsun kart elinde

Konu Sahibi
hayırlı olsun benim aldıgımda bi kaç gün oluyo kurs dosya için haber veriyo ama fazla sürmüyo sonra bi günde dört yüz tl harcıyorsun kart elinde

nerelere para ödiyeceğiz onlarıda bilmiyorum ki 500 tl kursa veriyomuşuz maliyeye 290 tl yatırıyomuşuz nasıl yapacağım bilmiyom ki

Konu Sahibi
[ENGİN];5505934' Alıntı:

kursa dosyaları almayaa gidince anlatırlar şöförler odasına da gidecen

500 tl kursa verdikten sonramı alacağız dosyaları ? o aldıgımız dosyaları nereye vereceğiz emniyet müdürlüğünemi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...