Bu iPhone tam 22.500 dolar değerinde

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu iPhone tam 22.500 dolar değerinde
Apple'ın ilk iPhone modeli açılmamış kutusunda eBay üzerinden 22500 dolar fiyat etiketi ile satışta.




Apple, 2007 senesinde sunduğu ilk iPhone akıllı telefon modeli ile teknoloji dünyasının, özellikle de mobil pazarın gidişatını değiştirdi. Firmanın 2011 senesinde hayatını kaybeden efsanevi CEO'su Steve Jobs'un elinde gün yüzüne ilk kez çıkan akıllı telefon büyük ilgi görürken, sonraki senelerde gelen her iPhone akıllı telefon dünya genelinde milyonlarca sattı.



Bu sene ise firma iPhone SE ve sonrasında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini pazara sunmuştu. Gelecek sene ise iPhone'un onuncu senesi olacak ve firmanın 2017'de OLED ekran içeren özel bir iPhone modeli de sunacağı ifade edilmekte.

Apple'ın ilk iPhone modelinin üzerinden 9 sene geçti ve ilk iPhone hala bir yerlerde kullanılmaya devam ediyor. Diğer taraftan bu ilk iPhone, oriijnal kutusunda, hiç kullanılmamış biçimde bulmak oldukça zor ve bu cihaz bu şekilde oldukça yüksek fiyatlarla satılabilir. Baktığımızda eBay'da bir kullanıcı iki adet orijinal kutusunda hiç açılmamış iPhone'u satışa sundu ve istediği fiyat ise 22.499$ olmakta.

Bu fiyata satılır mı bilemeyiz ancak bu cihazı satın alarak, çok daha sonrası için saklamak isteyen teknoloji meraklıları da olabilir.

iPhone'un teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 3.5" büyüklüğünde 320x480 piksel dokunmatik ekran, 412 MHz ARM 11 yonga seti, PowerVR MBX grafik işlemci, 4GB / 8GB / 16GB dahili veri kapasitesi seçenekleri, 2MP arka kamera özellikleri ile pazara sunulmuştu.
Bu iPhone tam 22.500 dolar değerinde
 


Üst Alt