mürteza16
Üye
Bir tane örnek verir misin?Yalan hadis , kuranda herşey yazıyor
Bir tane örnek verir misin?Yalan hadis , kuranda herşey yazıyor
Bir kadın evinden süslenıp çıkıp, evineBir tane örnek verir misin?
ne yazıyor mesela

Tamamda bu hadislerde emir verilmiyor. Eğer sen hadislere inanmıyorsan Peygemberimiz'ede inanmıyorsun demektir. Peygamberimiz'e inanmıyorsan neden Kuran'a inanıyorsun? Kuran peygamberimize inmedi mi? Peygamberimiz bizlere Kuran'ı hadisleri ile açıkladı. Kuran'da her şey kısa ve özdür. Peygamberimiz de bunları daha kolay anlayabilmemiz için bizlere hadislere ile açıkladı.Bir kadın evinden süslenıp çıkıp, evine
dönene kadar, kaç erkeğin şehvetini
tahrik etmişse, o kadar erkek ile zina
yapmiş gibidir.
Tirmizi
Bir kadın, cezbedici koku sürer ve
erkekler de ona bakarsa evine gelene
kadar Allahü teâlânın gazabında olur.
Taberani
Hocam Hadislerde Emir ve böyle şöyle olur diye birşey olurmu . Sadece Allah emir verir . Allahın kitabında yazıyor . Kuran Arapçası bilseniz gerçekten şaşırırsınız Ben yavaş yavaş öğreniyorum
Allah ve ayetlerinden sonra hangi hadesie inanacaksınız ? Casiye süresi 6 ayet
Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan bir toplum için elbette ki bir rahmet ve bir öğüt vardır.
(29 Ankebut Suresi -51)
Biz bu kitabı sana, her şeyin ayrıntılı açıklayıcısı, bir doğruya iletici, bir rahmet, Müslümanlara bir müjde olarak indirdik.
(16 Nahl Suresi -89)
Allah size kitabı detaylandırılmış bir halde indirmişken Allah’ın dışında bir hakem mi arayayım?
(6 Enam Suresi -114)
Kitap’ta hiçbir şeyi eksik bırakmadık.
(6 Enam Suresi-38)
De ki “Ben sizi ancak vahiy ile uyarıyorum.”
(21-Enbiya Suresi 45)
Kur’an, uydurulabilecek bir HADİS değildir. 12/111
Bile bile gerçekle yalanı karıştırmayın.
Bakara suresi 42
Diğer hadisi okumadın mı?Hmm iyiymiş aslında kadın bizi tahrik ediyor ama günah bize değil ona gidiyor sevdim bu işi![]()
Erkek gunaha girmiyor muDiğer hadisi okumadın mı?
Bir kadın, cezbedici koku sürer ve erkekler de ona bakarsa evine gelene kadar Allahü teâlânın gazabında olur.

Sence?Erkek gunaha girmiyor mu![]()
Teknik olarak evetSence?

Sana kolay gelsin o zaman. Elbet bu dünyanın sonu olacak. Doğru, yanlış her şey açığa kavuşacak. O zaman görüşeceğiz.Banlanmak istemiyorum daha ileriye gitmeyeceğim siZ hocalara bende allaha ve ayetlere inanıyım uyayım

Ahirette herşey açığa çıkacak boşlu boşuna kavga etmeyelimSana kolay gelsin o zaman. Elbet bu dünyanın sonu olacak. Doğru, yanlış her şey açığa kavuşacak. O zaman görüşeceğiz.![]()
Biz Hocalara Değil Bizzat Hadislere İnanıyoruz Kardeş. Rabb'im Doğru Yolu Buldursun.Banlanmak istemiyorum daha ileriye gitmeyeceğim siZ hocalara bende allaha ve ayetlere inanıyım uyayım

Akşam namazının 3 rekat olduğunu söyleyen bir ayet göster öyleyse bana ?Yalan hadis , kuranda herşey yazıyor
Peygamberimiz (a.s.m.) bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmaktadır:Ahirette herşey açığa çıkacak boşlu boşuna kavga etmeyelim
HOcam Yoktunuz BayadırAkşam namazının 3 rekat olduğunu söyleyen bir ayet göster öyleyse bana ?

Mütevatir hadislerin inkarı, ayetlerin inkarı gibi küfrü gerektirir. Ne dediğinizin farkında olun. Kurandan cımbızla ayet seçerek gelip burada onları savunmayın. O ayetlerin önce bir sibak ve siyakına bakın. Yani o ayetten önce ki ve sonra ki ayetlere bakın. Meal yetmez, o ayetlerin tefsirini de okuyun. Ancak böyle idrak edebilirsiniz o ayetleri. Arapça öğrendiğinizi söylemişsiniz. O halde yukarıda ki bahsettiğiniz ayetlerin irabını yapar mısınız bana ?Banlanmak istemiyorum daha ileriye gitmeyeceğim siZ hocalara bende allaha ve ayetlere inanıyım uyayım
Düğün işlemleri nedeniyle yoğunduk. Azda olsa tekrar döndük buralaraPeygamberimiz (a.s.m.) bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmaktadır:
"Bana Kur'an-ı Kerim ve onunla birlikte, bir onun kadarı daha (yani sünnet) verildi."
Başka bir hadis-i şerifte de, "Bir kişiye, koltuğuna yaslanmışken hadisim ulaşır da, 'Aramızda Allah'ın kitabı var, ondaki helali helal, haramı da haram sayarız.' derse (bilsin ki) Resûllullah 'ın haram kıldığı da Allah 'ım haram kıldığı gibidir." buyurulmuştur."... Resûlullah'ın size getirdiklerine yapışınız. O'nun size yasak ettiği şeylerden de uzak olunuz. Allah'dan korkunuz. Çünkü Allah'ın vereceği ceza ağırdır."(Haşr, 59/7)
HOcam Yoktunuz Bayadır![]()
Konu başlığı saçma olmuş.
"Bu hadisleri yabana atmayın" da ne demek? Hiçbir hadis yabana atılmaz.
hmm atmamasi gerekir ozamanDüğün işlemleri nedeniyle yoğunduk. Azda olsa tekrar döndük buralara
@kartal835 atmış işte yabana ?

Hoş Geldiniz Hocam Hayırlı Olsun Allah mesut Etsin.Düğün işlemleri nedeniyle yoğunduk. Azda olsa tekrar döndük buralara
@kartal835 atmış işte yabana ?