Bu Haber Spikerinin Yerinde Olmak İster Miydiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Jan 17 2006, 05&#58;42 PM) [post=]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende duyamadım
bazılarımızda yapmıyor sanırım
[/b][/quote]
bir kere daha denedim bu sefer oldu
dün bende başka pencere açılmıştı bugün başka açıldı

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(Hacke® &#064; Jan 17 2006, 01&#58;13 PM) [post=254376]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bende duyamadım :S
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 17 2006, 01&#58;46 PM) [post=254405]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ßende duymadım
[/b][/quote]
baba duymayın daha iyi duyupta napcan kuru fasulyanın intikamı işte..

jöly

Üye
ben olayı çözdüm linke tıkladığımda chambers diye bir sayfaya dönüyor o yüzden duyamıyoruz
bazende o sayfada kalıyor tam ekran sarı saçlı bir spiker olucak reklam anlatan değil size başka siteninki görünüyor tıkladığınızda diğer sayfaya dönüp dönmediğine bakın

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar direkt linkteki sayfa bazen hostçu siteye yöneliyormuş yeni farkettim... Bu nedenle linki kaldırdım...

Bir zahmet download edin... Zaten öbür türlüde download etmiş gibi oluyordunuz...

abcde

Üye
vah zavallı vaaahh

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Off, iyi sallamış..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sanırım tahmin ettiğim video , bayan haber sunarken arkadan biri "Zarrttttt" , böyle mi ?

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Evet; aynen dediğin gibi...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Önceden izlemiştim , komik yani

S1FR3K1R1C1

Üye
Ewet Ya iğrenç bi durum ama Yurt Dışında ( Gaz ) Yapmak İçin İlaç Bile Alındığını Duymuştum..

swedeniz

swedeniz

Üye

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim sunduğum dosya flash formatında... İsterseniz swedeniz arkadaşımızın video (*.wmv) formatındaki dosyasını da indirebilirsiniz...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
daha detaylı açıklamalar yazsaydın daha üzel olurdu haber spikerinin özelliği ne mesela ve neden onun yerinde olmak isteyelim? bunları biraz açıklasan iyi olurdu.

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Jan 22 2006, 01&#58;07 PM) [post=259269]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
daha detaylı açıklamalar yazsaydın daha üzel olurdu haber spikerinin özelliği ne mesela ve neden onun yerinde olmak isteyelim? bunları biraz açıklasan iyi olurdu.
[/b][/quote]
bunun açıklaması yok indir seyret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt