Bu güzelim kızdan bu beklenirmiydi + 18 Bunyesi Zayif Olanlar Bakmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRime.

Üye
Silin şu konuyu ya! Buraya çocuk giriyor birsürü, +18'i takacaklar mı sanıyorsunuz? Kapatın bir an önce!! Bu nasıl bir vahşettir!!

Konu Sahibi
Silin şu konuyu ya! Buraya çocuk giriyor birsürü, +18'i takacaklar mı sanıyorsunuz? Kapatın bir an önce!! Bu nasıl bir vahşettir!!

Resimler linklendi 18+ koyuldu daha ne istersiniz

resimler felaket 3 teki kafa çok iyi kız köpeğin iç yapısını inceliyodur belki kız veteriner olamazmı

----------Eklendi @ 23:23:44 ---------- Yazıldı @ 23:21:23 ----------

kızın amacı neydi acaba bunu bukara kolay yapabilen bi kişi insanada yapar bunu .....

kız köpeğin iç yapısını inceliyo kız veteriner olay budur

By_AkA

Üye
şimdi ben bu kıza burda sövsem ban yermiyim acaba ya? Lan ne istedin o hayvandan ya...

CoDeYs

Üye
benım anlamadıgım şu bunu yapmak için nedenın ne yanı afedersiniz ama sankı kıza tecavüz etmişte kızda bunu yapmiş ya allahım bu kızın sonunu düşünemiyorum ben

Tepkiler: backspace11

qirL1903

Üye
Böyle bir şey yapıp bir de üstüne resim mi cekiliyor cok yazıkk ..

Tepkiler: Kingmortall ve backspace11
    Konu Sahibi
benım anlamadıgım şu bunu yapmak için nedenın ne yanı afedersiniz ama sankı kıza tecavüz etmişte kızda bunu yapmiş ya allahım bu kızın sonunu düşünemiyorum ben

Guzel cevap ama olay

----------Eklendi @ 08:06:41 ---------- Yazıldı @ 08:05:46 ----------

Böyle bir şey yapıp bir de üstüne resim mi cekiliyor cok yazıkk ..

video cekip YouTuba vermedigne dua edelim boylelerinden buda beklenir

baska bi forumda görmüştüm kesin akıl hastası buu

bu kıza önce ağız burun dalıp sonra timsahların arasına atıcan timsahların dişleri etlerini kollarını bacaklarını kafasını gözünü parçalarken duyduğu acı sayesinde ölürken o hayvana yaptıkları aklına gelir ordan canlı çıksa bile kopan uzuvlarının acısından ölecektir bunun gibilere haktır...

CoDeYs

Üye
bunun katli helaldir hiçbir günahı yoktur ayrıcasevaba girilir bukadar zavallılıkta olmaz ki

Konu Sahibi

timsah tam parcalamga baslicak o zaman cekip cikaracaksin ordan aci cekerek olsun
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arkadaşlar bi fikrim var Bu fikri bi rus kanalinda yarişma proqramında görüştüm olay şöyle

Bu kızın ellerin ve ayaklarını bi yatağa bağlıyorsun cok karanlık bi odaya cesetlerin olduğu odaya salıyorsun o kiza o odadaki cesetlerin yaşamadığnı inandırıyorsun kız karanlıkta cesetlerle uzanıyor 1-2 saatten sonra soguk bi ceset kıza dokunuyor Tabiki kizda cildirir BU Kızda işe yarıcağna pek emin diğilim rus proqramında insanlar inanılmaz korkuyorlardı hatta altına bile yapanlar olmuştu (yarışmanın olayı korkmamak korkunu içinde saklamaktı)

Tepkiler: Cezzbedici3
Ooo dotum programın adı ne harbi tam benlik ben izlerim bunu youtubedan link atsana

bende istiyorum bulursan gönder severim öyle programlarıı

perii84

Üye
bunun nasıl bir sebebi olabilir ya gülerek zevkle yapıyor.mantık almıyor yazık hayvana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...