Bu gurur Fener'in ... 1000.Galibiyet geldi ... Fenerbahçe 2 - Mersin İdman Yurdu : 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bu gurur Fener'in ... 1000.Galibiyet geldi ... Fenerbahçe 2 - Mersin İdman Yurdu : 1


Fenerbahçe, Mersin İY'yi 2-1 yenerek lig tarihindeki 1000. galibiyetine ulaşan ilk takım oldu. Sarı lacivertliler, lider G.Saray ile arasındaki puan farkını da 2'ye indirdi.

Galatasaray'ın Bursaspor'a yenilmesiyle puan farkını 2'ye indirme şansı yakalayan Fenerbahçe, Mersin karşısına lig tarihindeki 1000. galibiyeti için de çıktı. Sarı lacivertlilerde cezalı Ziegler'le birlikte Emre de sakatlığı nedeniyle forma giyemiyordu. İkinci yarıdaki tüm maçlarını kaybeden Mersin'de ise Nobre sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu.

Kar yağışı altında başlayan maçın ilk yarısı adeta Mersin yarı sahasında oynandı. Rakibine ön alanda yaptığı baskıyla çıkmasına fırsat vermeyen Fenerbahçe golü de erken buldu. 8. dakikada Çağdaş'tan seken topu ağlara gönderen Bienvenu takımını öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra da üstünlüğünüm devem ettiren Fenerbahçe, 38. dakikada farkı ikiye çıkarmayı başardı. Defansın uzaklaştırdığı topu önünde bulan Stoch, sola çekip bu sezonki muhteşem gollerinden birine daha imza attı.

İlk yarıda bu sezonun en rahat maçlarından birini çıkaran Fenerbahçe, 2. yarıda geriye yaslanarak başlayınca Mersin etkinliğini artırdı. 52. dakikada Bueno ile çok net bir fırsatı kullanamayan Akdeniz ekibi 57. dakikada golü buldu. Buenno'nun ortasında iyi yükselen N'duka Nurullah Sağlam'ın takımını umutlandıran isim oldu.

Kalan dakikalarda Mersin ataklarını durdurmayı başaran Fenerbahçe, maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. 48 puana yükselip G.Saray ile arasındaki puan farkını 2'ye indirmeyi başaran Fnerbahçe, lig tarihindeki 100. galibiyetine ulaşmanın gururunu da yaşadı.

FENERBAHÇE-MERSİN İDMANYURDU: 2-1

STAT: Sükrü Sarçoğlu
HAKEM: Barış Şimşek

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan (Dk. 60 Orhan), Serdar, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Özer (Dk. 83 Sezer), Stoch, Alex, Bienvenu (Dk. 78 Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

MERSİN İDMANYURDU: Sehiç, Erhan, Boum, Çağdaş, Mustafa, Zurita (Dk. 74 Beto), Moritz, Bueno, Hakan, Erdal, Delev (Dk. 46 Nduka)
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

GOLLER: Dk. 8 Bienvenu, Dk. 39 Stoch, Dk. 57 NDuka
SARI KART: Dk. 47 NDuka, Dk. 72 Çağdaş, Dk. 77 Orhan
 


greenmile

greenmile

Üye
rekor boyle kirilir:) ikinci yari zora soksakta guzel bir galibiyet :)
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler :alkis:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt