achambo
Üye
arkadaşım telefonum güzel benim paramda var s4 alcam s5 cikmıcak daha boşuna laf atma
s5 çıkmazsa başka isimde note3 den sonra daha iyisini çıkarırlar
arkadaşım telefonum güzel benim paramda var s4 alcam s5 cikmıcak daha boşuna laf atma
s5 çıkmazsa başka isimde note3 den sonra daha iyisini çıkarırlar

Arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz, çoğu insan burda teknoloji marketinde satış karı nedeniyle android ağzı yapanların ağzıyla geliyor.
nokia adam gibi telefon yapmamış diyorsun. Bende s3 minide var lumia 920 de.
Ben lumiayı aldığımda ne 3.parti instagram ne adam gibi facebook ne temple run vardı. Ama ben iişletim sistemine ve nokiaya güvendim, aldım ve güvenim boşa çıkmadı.
S3 Türkiye'ye geldiğinde 1800 liraydı şuan yarı fiyatına kadar alınabiliyor. Aynı şey S4tede olacak, bir sonraki çıkınca samsungda hep diğeri biter. Samsungun iğrenç politakası bu.
Siz seneye S4 almak, 6 ay sonrada s3 almak istemiceksiniz. Çünkü aradan 1,5 yıl geçmiş.
Samsung size bunu yaparken samsungdan memnunsunuzda adam gibi 2 yıl destek veren, iyi telefon üreten nokiadan mı memnun değilsiniz?
Burda görüyorum c6-01 3 sene önce çıktı. Bu yıl 4. yılı. Adam geçen sene almış 3. yılında şimdi destek bitti diye burda konu açıyor. Kardeşim 3. yılında niye alıyosun. Zaten bitiyordu lumialar çıkmaya başlamıştı. Diyorlardı yeni adresimiz windows phone diye.
Ona rağmen c6-01 bu yılın şubat ayına kadar destek aldı.
Hala bişey diyebilecek misiniz?
cidden turkiyede teller cok pahali.abd de iphone 199 $ 
bozuğu internette 80tl çalışanı 120 edermi
kutu içeriği herşeyi var aldığım faturası bile sadece güneş ışığında görülen çizikler var kılcal olarak onun dışında hiçbir sorunu yokkutu icerigi varmı
150-230 arası gider bence![]()