Bu gün nokiamı sattım

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakkında hayırlısı olsun,ben bacanağa lumia 720 aldırttım çok memnun, harika bir sistem ve çok şık bir cihaz,bense çok yakında L920 alacam inşallah.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
hayirli olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yaprak dökümleri devam ediyor demek :) hayırlısı olsun..kısmet bize inşallah :D bu arada galaxy s3 veya s4 almak isteyenler sanalpazar.com a baksın..1 tl den arttırma ile hergün telefon satılıyor ve çok ucuza gidiyor..ortalama 900-1100 lira gibi..bence yeni telefon alacaklar buraya baksın

caglar b

caglar b

Üye
telefonunu ne kadara sattın?

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
var s3 1.150 s4 1600 sipariş verdik htc one 1.900 abi sipariş verdik

- - - Eklendi - - -

400 tlye sattım

- - - Eklendi - - -

birikmişimde var 1 900 tl

erdgnblt

erdgnblt

Üye
s3 sıfırı 950 tl (genpa - kvk ). İstanbuldaysan ve daha yüksek fiyata aldıysan geçmiş olsun :)

Bu arada Lumia serisi nasıl ölmüş anlamadım.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ben turkcelden 1100 aldım ama daha gelmedi siparış verdim bayramdan sonra gelecekmiş

- - - Eklendi - - -

http://www.kvkmarket.com/urun/samsung-galaxy-s3-i9300.aspx kardeşim burda daha pahalı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6-01 i 400e mi sattın?? çok iyi fiyata vermişsin

dmatias

Üye
nokia 700 var bende de kaça gider ki sahibinden de hep 300-400 arası ama bu telefona o kadar para verecek var mı blmyorum

DalvikCache

DalvikCache

Üye
alan olsa 250 ye vercem c7 yi yemin ederim

magnumxx

Üye
beyler hataya düşmeyin s4 alsanız s5 çıkacak, oradan buradan kısıp elinizdekinide satıp uygulama,oyun için telefon almayın.. Bende 701 var, tamam symbian'ın ne olduğu ortada ama, s4 alsam 1 ay sonra s5 vb. çıkıcak :) 701'im aslında neleri çalıştırırda destek veren yok :) her zaman kendi emeğinizle aldığınız şey en iyisidir unutmayın ;)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
şu an elimde galaxy s2 olsa bile mutlu olurum en son cihazlara yetişme derdinde değilim ama c7 yetmiyor işte

magnumxx

Üye
neye yetmiyor kardeşim ? temple run, subway oynamak için telefon almayın bende bi zamanlar o kafadaydımda sonra akıllandım, oyun telefonda oynanmaz..

- - - Eklendi - - -

galaxy s2 dedinde o telefona acayip kılım kiyaslada telefonu kıyaslayınca Nokia 701 ürününü seçmeniz için haklı bir neden bulamadık! diyor sen iyisimi al yeni telefon :good:

DalvikCache

DalvikCache

Üye
ekran küçük web performansı kötü kamerası kötü nova 3 gibi gangster vegas gibi oyunları yok kişileştirme android kadar değil

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonum güzel benim paramda var s4 alcam s5 cikmıcak daha boşuna laf atma

• Beğen
Tepkiler: WanWan

dmatias

Üye
subway vs oynamak için almıyoruz bugün bi yapı kredi int bankaclğı uygulaması bi tek nokia ya yok facebook twitter desen tarayıcdan bile girilmiyo diğer uygulamaları saymıyorum bile

WanWan

Üye
arkadaşım telefonum güzel benim paramda var s4 alcam s5 cikmıcak daha boşuna laf atma

s3 alanlar da ilk aldıklarında s4ün çıkmasına daha çok var demişlerdir ama s4 çıktı ve seneye bu zamanlarda s5 piyasada olucak sende biliyorsun :D

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
s5 cıksa nolur adamgıbi nokıa telefon yaptıda bizmi almadık hem s3 yada s4 alıcam

jetblacklife27

Üye
hayırlı olsun bende 3-4 ay sonra nokiamı satıp iphone 4s yada 5 almayı planlıyorum

Üst Alt