Bu gün nokiamı sattım

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz, çoğu insan burda teknoloji marketinde satış karı nedeniyle android ağzı yapanların ağzıyla geliyor.

nokia adam gibi telefon yapmamış diyorsun. Bende s3 minide var lumia 920 de.
Ben lumiayı aldığımda ne 3.parti instagram ne adam gibi facebook ne temple run vardı. Ama ben iişletim sistemine ve nokiaya güvendim, aldım ve güvenim boşa çıkmadı.

S3 Türkiye'ye geldiğinde 1800 liraydı şuan yarı fiyatına kadar alınabiliyor. Aynı şey S4tede olacak, bir sonraki çıkınca samsungda hep diğeri biter. Samsungun iğrenç politakası bu.
Siz seneye S4 almak, 6 ay sonrada s3 almak istemiceksiniz. Çünkü aradan 1,5 yıl geçmiş.

Samsung size bunu yaparken samsungdan memnunsunuzda adam gibi 2 yıl destek veren, iyi telefon üreten nokiadan mı memnun değilsiniz?

Burda görüyorum c6-01 3 sene önce çıktı. Bu yıl 4. yılı. Adam geçen sene almış 3. yılında şimdi destek bitti diye burda konu açıyor. Kardeşim 3. yılında niye alıyosun. Zaten bitiyordu lumialar çıkmaya başlamıştı. Diyorlardı yeni adresimiz windows phone diye.

Ona rağmen c6-01 bu yılın şubat ayına kadar destek aldı.

Hala bişey diyebilecek misiniz?

• Beğen
Tepkiler: WanWan
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Allahım beni ve diğer boynu bükük arkadaşlarımıda kurtarsın :D Hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: WanWan
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
3 sene olmuştur alalı

kartal076

kartal076

Üye
Hadi Hayırlısı :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz, çoğu insan burda teknoloji marketinde satış karı nedeniyle android ağzı yapanların ağzıyla geliyor.

nokia adam gibi telefon yapmamış diyorsun. Bende s3 minide var lumia 920 de.
Ben lumiayı aldığımda ne 3.parti instagram ne adam gibi facebook ne temple run vardı. Ama ben iişletim sistemine ve nokiaya güvendim, aldım ve güvenim boşa çıkmadı.

S3 Türkiye'ye geldiğinde 1800 liraydı şuan yarı fiyatına kadar alınabiliyor. Aynı şey S4tede olacak, bir sonraki çıkınca samsungda hep diğeri biter. Samsungun iğrenç politakası bu.
Siz seneye S4 almak, 6 ay sonrada s3 almak istemiceksiniz. Çünkü aradan 1,5 yıl geçmiş.

Samsung size bunu yaparken samsungdan memnunsunuzda adam gibi 2 yıl destek veren, iyi telefon üreten nokiadan mı memnun değilsiniz?

Burda görüyorum c6-01 3 sene önce çıktı. Bu yıl 4. yılı. Adam geçen sene almış 3. yılında şimdi destek bitti diye burda konu açıyor. Kardeşim 3. yılında niye alıyosun. Zaten bitiyordu lumialar çıkmaya başlamıştı. Diyorlardı yeni adresimiz windows phone diye.

Ona rağmen c6-01 bu yılın şubat ayına kadar destek aldı.

Hala bişey diyebilecek misiniz?

agzina saglik hocam ders nitelignde bi cevapti.bu dogru gercekten samsung surekli bi ust model cikariyor.bu arada 1500-2000 tl deniyor bi tel icin bu paralarla insan universite okur :)cidden turkiyede teller cok pahali.abd de iphone 199 $ :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
euet dicem tarayıcı ile video playera duzeltemedim 3 5 hd oyunla kandirdı onlardanda destek gtti ben telefonumu alalı 3 sene olmuş lumia dil nokianın yuzune bakmam ben

erdgnblt

erdgnblt

Üye
3 senede değil 2 senede samsung desteği keser. Yurtdışında c6-01 n8 gibi telefonlar kalkıyordu. Türkiyede kalkmaması nokianın suçu değil.
Zira nokia 600 liralık telefona 3 sene destek verdi. 600 liralık telefonda ne bekliyordun? 2 gb ram 1,5 ghz işlemcimi?
Zira işletim sistemi kasmıyor ve kameralar 1200 liralık telefonlardaki kameralarla yarışıyorken...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hayırlı olsun,ben symbiandan sonra android alma taraftarı değilim:) İphone veya Nokia Lumia üzerindeyim.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardesim bu sen fikrin ben fikrini aldıgım 2 babacan abim ver onları unutmam hayatta:sarıl: onlar canım benim sen bunu belki bilemezsin ben onlarla bilgilerimi paylaştım elimde sonunda satıcaktım ve iyi bir fiyata verdim şimdi yeni bir telefon alcam darısı her kezin basına

theeternal

theeternal

Üye
c5-03 kaça gider :vur bende satcam 100tl ye telefoncu verırmı

- - - Eklendi - - -

:konus::konus::konus::konus:

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
sormalısın

theeternal

theeternal

Üye
:D bozuğu internette 80tl çalışanı 120 edermi

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
kutu icerigi varmı

theeternal

theeternal

Üye
kutu icerigi varmı
kutu içeriği herşeyi var aldığım faturası bile sadece güneş ışığında görülen çizikler var kılcal olarak onun dışında hiçbir sorunu yok

- - - Eklendi - - -

o ciziklerden var ama hepsi kısa telefonu kullanırken falan görünmüyor hiçbiri sadece tusları kilitleyip günes ısıgına tutarsak

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bi sor telefoncuya

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
150-230 arası gider bence :oke:

Üst Alt