Nextman
Emekli Yönetici
Cansın paşaHer zaman beklerim.
Sende ölesin kardeşim kanepeler güzelmiydi
?Cansın paşaHer zaman beklerim.
?İnşallah hocam... Ne tarafta sizin iş-ev?Sağolasın Ata gel haftasonu beraber olsun![]()
Ben çorluda oturuyorum ama genelde işimin kapsamı İpsala sınırdan başlıyor gebzeye kadar.Nadiren Türkiyedeki tüm havaalanları ,Askeri bölgelerede gidebiliyorum.İnşallah hocam... Ne tarafta sizin iş-ev?
Yok be niye kızayımyok gökçen abi daha genç biliyorum gördüm yanivarya gökçen abi azıcık zayıflasan çakı gibi adamsın
kızma ama bak
![]()

Teşekkürler bizde her fırsatta konu açalım diye konuşurken kısmet ogüne nasip oldubuluşma konularının artması hoşuma gidiyor, tebrik ediyorum sizi![]()
Abi Ankara'ya yolun düşerse beklerim bak.
Teşekkürler bizde her fırsatta konu açalım diye konuşurken kısmet ogüne nasip oldu![]()
Tabiki gökçen Bizim bir ofiste Çankayada geçerken haberin olurAbi Ankara'ya yolun düşerse beklerim bak.

Tabiki gökçen Bizim bir ofiste Çankayada geçerken haberin olur![]()
Ups... olsun mutlaka beklerim abim yakınmışız.büyük abiler buluşuyor hep,bize sıra gelirmi acep![]()

Genelde herkes iş güç diyor buluşmalarda sıra yok![]()

Eskiden urfada 2-3 ayda bir maxicep üyesi ağırlardımŞaka maka bir yana yaşlanıyorsunuz yahu
![]()

Bizim ruhumuz genç İsa sorun değil![]()

Ruhunuzun genç olması urfaya yolunuzu düşürmüyor ama![]()
Beylikdüzü Bana Yakın
Teşekkürler pınar biz zaten istanbuldaydıkbeylikdüzünde ama bize her yer uyar istanbul çeversinde
Tabiki bunu biliyorum yaşlanmaktan korkmadım hiç bir zaman
Teşekkürler![]()

Yenge Avatardaki Gözler Neİşte bu çok güzel olmuş. Çok severim ben buluşmaları. Aile gibi hissediyorum o zaman gerçekten
Tebrikler paşam ne güzel bir şeyi gerçekleştirmişsiniz. İstanbul'da da görmek isteriz sizi..

Beylikdüzü Bana Yakın
[/QUOTE]
Bidahaki sefere senide alırız![]()