papakudioflu
Admin
yalnız bayağı yaşlı kalır yanınızda![]()
hürmette kusur etmeyiz biz de kardeşim

yalnız bayağı yaşlı kalır yanınızda![]()

hürmette kusur etmeyiz biz de kardeşim![]()

hürmette kusur etmeyiz biz de kardeşim![]()

Bugüne kadar birçok buluşma yaptım ve buluşmalar gördüm
sen şimdi bize ihtiyar mi diyorsun![]()
Yani gelenler genelde 17 lik ortalamasının üstüne çıkmıyorlar. Şimdi vucüt yapısı falan fotoğraflara bakarak en az 30 yaş çıkartıyorum
Bunu da yaşlı diyorsanız gerçekten kendinizi yaşlı hissediyorsunuzdur bunun için yapabileceğim herhangi bişey yok malesef 
yok ya arkadaş üyeleri kastetmiş,yöneticileri görünce o yüzden öyle bi tepki verdi galiba![]()

30 mu
Bugüne kadar birçok buluşma yaptım ve buluşmalar gördümYani gelenler genelde 17 lik ortalamasının üstüne çıkmıyorlar. Şimdi vucüt yapısı falan fotoğraflara bakarak en az 30 yaş çıkartıyorum
Bunu da yaşlı diyorsanız gerçekten kendinizi yaşlı hissediyorsunuzdur bunun için yapabileceğim herhangi bişey yok malesef
Yok yukarda açıkladım zaten![]()
teşekkurler
30 muteşekkurler
![]()

Oooh afiyet olsun![]()
ihtiyar30'mu ? oooo Ali kemal dedim sana berbere gidek önce , ehtiyar ettin tam beni![]()

ihtiyar![]()

İhtiyarlar
deme Nur yaşitiz sait'le![]()

Amanınnn

Amanınnn

30'mu ? oooo Ali kemal dedim sana berbere gidek önce , ehtiyar ettin tam beni![]()

İşte bu çok güzel olmuş. Çok severim ben buluşmaları. Aile gibi hissediyorum o zaman gerçekten
Tebrikler paşam ne güzel bir şeyi gerçekleştirmişsiniz. İstanbul'da da görmek isteriz sizi..
beylikdüzünde ama bize her yer uyar istanbul çeversinde
Bugun olmasa yarin birgun ihtiyar olacaksin kacinilmaz son![]()
Sizleride tanımış olduk
Allah sohbetinizi arttırsın.

Teşekkürler pınar biz zaten istanbuldaydıkbeylikdüzünde ama bize her yer uyar istanbul çeversinde

Ney neeeyy![]()
![]()
ama söz sanada yemeği cumartesi ısmarlarız istediğin yerde ben cumartesi aracımı kontorole getiricem ok