Arkadaşlar böyle bişey harbi var mı?
tapatalk Üye Konu Sahibi Bu gerçek mi? Arkadaşlar böyle bişey harbi var mı? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm Üye tapatalk' Alıntı: ubuntu phone var da nexusa mı var ? onu soruyorum Genişletmek için tıkla ... Nexus için Ubuntu Yazılımı çıkacak.Bu onun duyurusu.
tapatalk' Alıntı: ubuntu phone var da nexusa mı var ? onu soruyorum Genişletmek için tıkla ... Nexus için Ubuntu Yazılımı çıkacak.Bu onun duyurusu.
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Nexus için Ubuntu Yazılımı çıkacak.Bu onun duyurusu. Genişletmek için tıkla ... Hadi gözün aydın
~N.A.W.Y~' Alıntı: Nexus için Ubuntu Yazılımı çıkacak.Bu onun duyurusu. Genişletmek için tıkla ... Hadi gözün aydın
tapatalk Üye Konu Sahibi Ne telefonum varmis be sürprizler süprizler. Arayüzüde meego gibi olur insallah
tapatalk Üye Konu Sahibi Şimdi benim derdim google bizim telefonun GPU performansini nerdeyse 2 Katina cikardi bunu yüklersen onlar gider mi
Şimdi benim derdim google bizim telefonun GPU performansini nerdeyse 2 Katina cikardi bunu yüklersen onlar gider mi