Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben inanırım... Mesela bir kova daha var sayfamızda... :) Hangi müzik aletini çalıyorsun?..

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sence :D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Elektro gitar?..

_dumanist_

_dumanist_

Üye
elektroya daha geçemedim malesef, derstir okuldur ara vermek zorunda kaldık... Şimdilik sadece klasik gitar nasipse ilerde elektro gitar ;) Grup bile hazır beni bekliyorlar :D İlerde sahnelerde görebilirsiniz beni :p

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Umarım görürüz... Bu arada sen sahnede beni görmek istersen beklerim oyunuma :) Buralardaysan tabii... Klasik gitar da en çok çalmak istediğim üç aletten biri... Diğerleri piyano ve keman... Benim ablam konservatuar çıkışlı, keman ve ailesini yapıyor :) Gırtlağına oturacağım ilerleyen günlerde! En azından kemanı öğreneyim... :) Sen ne okuyorsun?..

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Oyy oyy biz daha liseyi bitiremedik ya :)
Sesimi fazla beğenmediğim için konservatuar asla düşünmedim... Müziksiz yaşayamam müzik benim hayatım evet ama ilerideki planlarım arasında şimdilik müzikle ilgili bir şey yok... Belki dediğim gibi grup işi olabilir ama onada o kadar umut bağlamıyorum, Eskişehirde çok arkadaşlarımız var grup olup barlarda çalan ve sonra hayellerine ulaşamadıkları için grubu dağıtan... Üzücü bir durum :/

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sesin eğitilebilir ama! Sadece Allah vergisi değil çünkü, teknikleri var bu işin... Bir şan kursuna yazılıp kendini deneyebilirsin... Çok zor değil, oturduğun ilçenin belediyesinin kursları oluyordur bu alanda...

Ben lisedeyken konservatuar istiyordum, tiyatro bölümünü! Hatta Cyrano de Bergerac'tan burun tiradını komedi olarak hazırlıyordum, dram arıyordum kendime ama bana lisedeyken verilen bir tavsiyeyi aynen sana aktarıyorum : Sakın konservatuara gitme! Bu ülkede kıymeti bilinmiyor! Git bir meslek edin! Sanatını okulla birlikte de yapabilirsin...

Bu tavsiyeyi veren Seden hocam, avatarımdaki en soldaki kişi... Ve bu sene hukuk bitti ve onunla birlikte tiyatro yapıyorum, daha sonra Aykut Hoca da katıldı aramıza... Neticede sanat bir gönül işi ama bir meslekte uzmanlaşırken de yapabilirsin...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Evet çok haklısın...
Zaten hiç bir zaman ben müziği çok seviyorum mutlaka bununla ilgili bir şeyler yapmalıyım dememişimdir :) Bütün amaçlarımı basın yayın, radyo ve televizyonculuk yada reklamcılık üzerine kurmuşumdur :) Ama tabiki buda müzikten vazgeçiceğim anlamına gelmez... Müzik sevgisi bitmez zaten ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kesinlikle bitmez... Üniversitede mutlaka müzikle ilgilenen insanlar bulacaksın! Ve mutlaka bir müzik kulübü olacak!.. Çok ünlü olmuş pek çok grup var üniversite kulüplerinden çıkma... Sanırım sözelcisin...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Evet :) Bir an şaşırdım ben söylemeden nasıl bildin dicektimki yazdığım bölümlerin farkına vardım şimdi :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:) Lise kaça geçiyorsun?

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Son olacak bu senede pek açmasak bu konuyu, biraz üzücü bir durum yaşıyorum bu okul konusunda da şu sıralar konuşmak pek hoş olmuyor :) Bu konudada anlatmıştım geçen gün merak ediyorsan geçmiş sayfaları açıp bakabilirsin...
Bu arada tuttu tutmadı konusuna yeni baktımda sen alttakinin altta olduğunu biliyorsun yani pek cevap yazılacak bir şey söylememişsin o yüzden cevap yazmadım heralde... Yada ben yine saçmalamaya başladımm.... :zzz::cry:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet biliyorum disiplinlik bir sorunla okul değişimi gibi ailesel-okulsal sorunların var yanılmıyorsam...
Tabii ki konuşmayalım, zaten canın sıkılıyor daha da sıkmak istemeyiz değil mi bu konulardan bahsederek seni...

Evet sivri zekalı bir espriydi sadece o... Sonuçta alttaki kesin bilgisayarın var da aynı mantıkta yazılmıştı tarafımdan... Bazen saçmalamayı seviyorum... :oley

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Hmm o zaman bir anormal durum yok herkes benim gibi saçmalamayı seviyor :cry::utan
Okul durumuda aynen bildiğin gibi işte, Saçmalıklar saçmalıklar saçmalıklar... Neyse boşverelim...
Saat 04:12 fonda ver elini istanbul çalıyor (özer atik tavsiye edilir ;)) Eeee ne yani bizden başka gececi yok mu? : ?:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bende de Comanchero çalıyor fonda... Raggio di Luna'nın yorumuyla... Tavsiye ederim...

Eh artık bu saatten sonra gelene gececi değil sabahçı denir sanırım :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Millet benim gibi amaçsız değilki gelsin bendekide 'mantık' :D Herkes annemin dediği gibi ''bütün gece oturup, bütün öğlenini uyuyarak geçirmiyor'' benim gibi :) Ama yapıcak bir şey yok ben napıyım :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bende 10-11de yatıp kendiliğinden 6-7 gibi kalkan bir adamdım... Bugünlerde ne oluyor bana anlamıyorum... Sağlıksız oldum :cry:

Neyse ben artık kaçayım yatağa Dumanist Hanım... Sabahın ilk ışıklarını uyumamış olarak görmek beni her zaman çok üzmüştür... Şimdi hüzünlenmeyeyim gece gece... Ya da sabah sabah...

Jermaine Jackson & Pia Zadora ikilisinden "When The Rain Begins To Fall" çalmakta... Bunu gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum... Sen de daha geçe kalma bence :) İyi geceler, tatlı rüyalar...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Asıl sabahın ilk ışıklarını izlerken kahveni yudumlamak keyif verir bana :) Zevk meselesi ;)
Neyse iyi geceler tatlı rüyalar :) Ayrıca bu güzel sohbet içinde teşekkür ederim :)...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:mahcup::mahcup: Yemin ederim aklımdaydı ama unutmuşum teşekkür etmeyi... :mahcup::mahcup:
Ben de bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim... Tekrar görüşmek dileğiyle... Hoşçakal...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sende hoşçakal :)

Üst Alt