Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
doyydum ve gözlertimin kapandığını hissediyorum valla :ehe
iyi geceler:)

keremerson

keremerson

Üye
Keşke benimde şu gözler kapansa :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kerem bey sizi buralarda eskisi kadar göremiyoruz. Neden acaba???

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Eee kimse yok mu yoksa bugün? :cool

Yasminozz

Yasminozz

Üye
herkese ii uykular... :pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben varım... Hayır kahve de sevmem ki... Maxi uykumu kaçırıyor herhalde benim...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Hoşgeldin ağustos... Bir ay 8 gün sonra okullar açılıyormuş, Allah sabır versin bize!
Ne sıkıcı bir gece... :utan:cry:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Senin uyku düzenin böyleyse, okula biraz zor gidiyor olmalısın :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Praetor bende senin o anlamadığın kahve hastası insanlardanım... Ama bugün hiç kahve içmedim ilginç... :cry:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:) Ben altta kalmam diyorsun yani... Konuyu okuyup da cevap yazmadığına göre... :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Senin uyku düzenin böyleyse, okula biraz zor gidiyor olmalısın :)
Kışında böyledir benim ortam güzelse hiç uyumadan okula gittiğimi hatırlarım...
Ama çok uygucuyumdur 2de arkadaşım gıdıklayarak zor uyandırmıştı şimdi yatsam uyurum ama gececiyim ben istemiyorum uyumak...:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

:) Ben altta kalmam diyorsun yani... Konuyu okuyup da cevap yazmadığına göre... :)
Bilmem belkide yazmışımdır cevap hiç hatırlamıyorum... :mahcup:
Çok kötüyüm bu gece.... :cry:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kışında böyledir benim ortam güzelse hiç uyumadan okula gittiğimi hatırlarım...
Ama çok uygucuyumdur 2de arkadaşım gıdıklayarak zor uyandırmıştı şimdi yatsam uyurum ama gececiyim ben istemiyorum uyumak...:mahcup:

Gıdıklayarak mı uyandırdı :gul: Çok orjinal bir arkadaşın varmış... Ama uyku düzeni çok önemli... Eğer uyuyabileceksen durmamalısın...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Gıdıklayarak mı uyandırdı :gul: Çok orjinal bir arkadaşın varmış... Ama uyku düzeni çok önemli... Eğer uyuyabileceksen durmamalısın...
Yaa sorma çok orjinaldir! :) Karnı acıktığı için uyandırmış yoksa 4te 5te kalktığımı biliyor :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Bilmemki... Bugün çok mutluydum birden söndü mutluluğum... Arkadaşımla biraz atıştık sanırım yalan söyledi bana bende bozuldum öyle saçma sapan bir şey işte, canım sıkılıyor ya aslında kötü olmamın sebebi bu... Sıkıcı bir gece!

CEREN

CEREN

Üye
:pro::pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Saçma sapansa sıkmamalısın canını... Eğlendirecek bir şeyler mutlaka vardır... Mesela ilgi alanın müzik-müzik-müzik olduğuna göre yani bir müzik türü keşfedebilirsin... Ya da yeni birisini...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
İyide bende bilmiyorum doğru düzgün yemek yapmasını :D
Hanımefendi yalnız kahvaltı yapmak istemiyor güya... o yüzden beni o güzel uykumdan alıkoymuş :agla

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Burçlara inanmam :) Ama söyliyim kovayım...
Bu arada sabahtan akşama kadar müzik dinleyen bir insanım :) Notalarla ve tellerle o kadar kafamı bozdum ki ellerim nasır tuttu :) Şimdi yapmak istediğim en son şeydir heralde yeni bir grup araştırmak :)

Üst Alt