Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Birkaç güne kadar güzeldi ama bozuldu keyfim okul meseleleri yüzünden, bakalım bitmesin diye dua ederek bitiriyorum sanırım tatilimi:)

mservank

mservank

Üye
zaten en çok da okul bozar zaten keyfimizi:box
hayırdır okul neden bozdu acaba tabi söylemek istemiyorsan anlayış gösteririrm.:)
tatilin bitmesini ben de istemiyorum ama bitiyo malesef 9 ay geçmiyo ama tatil su gibi

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Okulumu değiştirdilerde o yüzden moralim bozuldu, yoksa diğer okulum bozmaz benim moralimi tam tersi çok severdim ama bu yeni okula gitmek istemiyorum o yüzden tatil bitmez umarım çabucak :(

mservank

mservank

Üye
değiştirdiler ailen mi yoksa okul mu değiştirdi anlayamadım
kendini alıştırsan iyi edersin
ben de okulu özledim aslında yazılılar aksiyon kalmadı valla hayatımda

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Aslında hem ailemin yüzünden hemde okulun yüzünden oldu, şimdi bir müdür kalkıp babama senin kızın disiplinlik olmuş okulda olaylara karışıyormuş derse hem bu kızını bu okuldan al rahat bırakın bizi hemde babama bu kızı bu okuldan alalım yoksa rahat durmaz demeye getiriyor :) Yeterince açık oldu sanırım :)

mservank

mservank

Üye
hmm hayırlııs olsun senin için ne diyelim :9
hangi bölümü okuyorsun?

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sözelciyim ben, bu sene son sınıf olucak işte :)
Sen?

mservank

mservank

Üye
ben de sayısalcıyım
benim de son senem olucak lanet olası okuldan kurtulacam inşallah.:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Allah kurtarsın sizi arkadaşlar... :) İyi geceler...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sayısal zordur ya :) Geometriden nefret ediyorum :ehe niçin sayısal seçtin peki? istediğin bir meslek var mı?

mservank

mservank

Üye
aslında sayısal zor değil çok zevkli (kimya hariç)
benim tarihe coğrafyaya edebiyata yatkımlığım yok sevmiyorum sayısalım onlara göre kat kat daha güzel
aslında aklımdan dil bölümü ve sayısal geöçiyordu dil bölümüne sıcak bakmıyordum zaten açılmadı okulda biz bölümümüzü seçtikten sonra açıldı değiştirmedim sonra
sonra acaba geleceğim ile oynamayım ea da nasılım diye düşünürken bütün hocalar sayısala yönlendirdi
aslında geometri ve fizik en zevkli dersleri ama bunaltıyo bütün dersler gibi
hocalar da sıkıyo okulda yapılan haksızlıklar da sıkıyo işte öyle
istediğim bölüm aslında iyi bir gelecek için iyi bir meslek şart yani tıp ama karar vermedim çünkü isteklerim adına hiç bir şey yapmadım puanıma göre tercih yapacam diyebilirim
yıl içindeki durumum da etkileceyk diyebilirim
ya sen?

Caine

Caine

Üye
:islik:
---
caine , uğrarmıydın siteye yaa :) :P:
salih nbr en nefret ettiğim takım olan fb li arkadaş :kop: benden kurtulmakk yook. geçen sezon şampiyon olduk yoktum ama bu sezon insallah sana nazireler yaparcasına kutlayacam şampiyonlugu :D :kop::kop::agla

mservank

mservank

Üye
caine sen de gülerken aynı anda ağlıon anlam veremedim valla:)
mutluluk gözyaşları mı?:ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Anladım, ben sırf geometriyi sevmediğim ve gazetecilik hayelimden vazgeçemediğim için sözel seçtim ama feni çok severim, fizik kimya biyolaji çok zevkli derslerdir :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:pro::pro:

mservank

mservank

Üye
hmm gazetecilik güzel meslek:)
okulun açılmasıın istediğim kadar üzülüyorum da son sene tadını çıkarma şansım olmucak düne kadar oh daha çok var derken şu an öss oldum:agla
sırf okulda sınıfımıza yapılan haksızlıklar yüzünden okulun açılmasıın istemiyorum iğrenç iğrenç hocaları derslerimize sokacaklar ya :S

--------------- Ekleme ---------------

:nargile::ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sen yinede şükret haline :)
Benim bu okulda hiç arkadaşım olmıyacak, öğretmenleri tanımıyorum, çevre yeni dersler yeni öğrenciler yeni çok zor olucak hemde çok önemli bir senemde bu zorluklarla karşılaşıyorum ama bir bakımada kaşındım ben sanırım :) kendi kuyumu kendim kazdım...
Ayrıca nasıl bir haksızlık yapıyorlar anlamadım :S Karşı koyun müdüre söyleyin yani illa böyle öğretmenleri verdiler diye bu öğretmenlerle okumak zorunda değilsiniz ya? :)

mservank

mservank

Üye
Sen yinede şükret haline :)
Benim bu okulda hiç arkadaşım olmıyacak, öğretmenleri tanımıyorum, çevre yeni dersler yeni öğrenciler yeni çok zor olucak hemde çok önemli bir senemde bu zorluklarla karşılaşıyorum ama bir bakımada kaşındım ben sanırım :) kendi kuyumu kendim kazdım...
Ayrıca nasıl bir haksızlık yapıyorlar anlamadım :S Karşı koyun müdüre söyleyin yani illa böyle öğretmenleri verdiler diye bu öğretmenlerle okumak zorunda değilsiniz ya? :)

aslında sen de şükret yeni bir çevre edinmek bazen çok daha güzel oolabilir.
müdürle konuştuk hatta bizim sınıfa gelip dertlerimizi dinleyecekti ama kendileri teşrif etmediler
mesela şimdi bizi rakip sınıf var onların derslerine 3 yıldır şehirn en iyi hocalarından biri giriyo ve bizim dersimize sadece 1 kez girdi ve bizim dersimize giren hoca da çok iyi ama verim yok yani elde var sıfır
ne yapıyorsak kabak bizim başımıza patlıyo
mesela almancacılar farklı başka sınıflara soru verir sınavda onları sorar bize de soruları satarlar diğer sınıflar :utan
diğer sınıflar da alırken suçlu biz oluruz
daha neler neler valla keşke bunlar olsa tahammül edemz hale geldik yani
hayırdır sne ne yaptın da bu duruma geldin?

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Benim bir şey yaptığım yok aslında :)
Çevre kötüydü çıkışta başka okullardan kavga etmek için gelen kişiler oluyordu bizde boş durmuyorduk haliyle :) aslında okulu savunmak denir buna ama müdür kıymetimizi bilemedi :ehe Çenemi tutamıyorum sanırım benim tek suçum bu :/ Edebiyat öğretmeniyle aram hiç iyi değildi kadının yanlışını düzeltirdim benden iyi mi bileceksin sen derdi :S sürekli kavga ederdik, hatta cansu çık defol sınıftan sözcüklerini sarfederken çıkardığı ses hala kulaklarımda çınlar :ehe
Ayy ayy ne anılarım kaldı o okulda be :( efkarlıyım anlıyacağın bu konuda...
Ayrıca senin adınada üzüldüm, adı çıkmış 9a inmez 8e işte hocalar veya öğrenciler sizin sınıfa taktımı işiniz zor demktir anladığım kadarıyla ayrımcılık yapılıyor okulda saçma bir zihniyetle!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
abi pembe dizi gibi olmuş ha :ehe
dewam dewam

Üst Alt