:hmmm Kasma anlamazsın. :pro:
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi leiche' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kasma anlamazsın.
leiche Emekli Yönetici van_hoijdonk' Alıntı: Kasma anlamazsın. Genişletmek için tıkla ... madem öyle kasmayalım zaten cansuda e.şehirli birgün neslinin yanına gidecek o zaman öğrenirim
van_hoijdonk' Alıntı: Kasma anlamazsın. Genişletmek için tıkla ... madem öyle kasmayalım zaten cansuda e.şehirli birgün neslinin yanına gidecek o zaman öğrenirim
mservank Üye yasminoz' Alıntı: bu saatte niye hala uyumuyosunuz bakiym... Genişletmek için tıkla ... uykum yok kendi adıma sizi sormalı
yasminoz' Alıntı: bu saatte niye hala uyumuyosunuz bakiym... Genişletmek için tıkla ... uykum yok kendi adıma sizi sormalı
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi _dumanist_' Alıntı: Burdayım burdayım derin derin mevzulardan yeni çıktık sarhoş gibiyim yalnız Genişletmek için tıkla ... O kadar edebiyat parçaladım sarhoş olmaman mümkün mü
_dumanist_' Alıntı: Burdayım burdayım derin derin mevzulardan yeni çıktık sarhoş gibiyim yalnız Genişletmek için tıkla ... O kadar edebiyat parçaladım sarhoş olmaman mümkün mü
_dumanist_ Üye leiche' Alıntı: hıımm dur bakalım kokusu çıkar yakında Genişletmek için tıkla ... zor biraz Yaw evden çıkmaya üşenmesem nesliye uğrıcam ama bakalım ne gün esicekte erken kalkıp gidebilicem
leiche' Alıntı: hıımm dur bakalım kokusu çıkar yakında Genişletmek için tıkla ... zor biraz Yaw evden çıkmaya üşenmesem nesliye uğrıcam ama bakalım ne gün esicekte erken kalkıp gidebilicem
leiche Emekli Yönetici bizim izmir buluşmasından önce nezi göremessin zaten özel bir sebep dolayısıyla samsuna gitti cumartesi döner sonrada izmire gidecez aynı gün zaten
bizim izmir buluşmasından önce nezi göremessin zaten özel bir sebep dolayısıyla samsuna gitti cumartesi döner sonrada izmire gidecez aynı gün zaten
_dumanist_ Üye Hmm annesini özlemiştir gitmiştir dicem ama neyse özelmiş ... Bizde buluşmadan sonra görüşürüz o zaman Ahmet yaptığın edebiyat için teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- Herkese iyi sabahlar ben yatıyorum
Hmm annesini özlemiştir gitmiştir dicem ama neyse özelmiş ... Bizde buluşmadan sonra görüşürüz o zaman Ahmet yaptığın edebiyat için teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- Herkese iyi sabahlar ben yatıyorum
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Bende rüya görmeye yatıyorum 10 saniye ile. Anladın sen Cansu.
_dumanist_ Üye van_hoijdonk' Alıntı: Bende rüya görmeye yatıyorum 10 saniye ile. Anladın sen Cansu. Genişletmek için tıkla ... Görebildin mi bari
van_hoijdonk' Alıntı: Bende rüya görmeye yatıyorum 10 saniye ile. Anladın sen Cansu. Genişletmek için tıkla ... Görebildin mi bari
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Sen gördün mü. 10 saniye falanda değil senin yaklaşık 4-5 saat.
_dumanist_ Üye van_hoijdonk' Alıntı: Sen gördün mü. 10 saniye falanda değil senin yaklaşık 4-5 saat. Genişletmek için tıkla ... Evet benim senden daha net görmem gerekiyor, fakat seninde dediğin gibi görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum gerçekten
van_hoijdonk' Alıntı: Sen gördün mü. 10 saniye falanda değil senin yaklaşık 4-5 saat. Genişletmek için tıkla ... Evet benim senden daha net görmem gerekiyor, fakat seninde dediğin gibi görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum gerçekten
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi _dumanist_' Alıntı: Evet benim senden daha net görmem gerekiyor, fakat seninde dediğin gibi görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum gerçekten Genişletmek için tıkla ... Rbg cansu.
_dumanist_' Alıntı: Evet benim senden daha net görmem gerekiyor, fakat seninde dediğin gibi görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum gerçekten Genişletmek için tıkla ... Rbg cansu.