Telefonun şarji bitiyor birazdan gelirim
PixelWolf Üye 0MG90' Alıntı: Hayırrr Genişletmek için tıkla ... Yatalım. Foruma yazdığım son mesaj olacak büyük ihtimalle. KADIN ÜYE yazısı gidene kadar ben yokum arkadaşlar. Ötelenmiş hissetmek istemiyorum.
0MG90' Alıntı: Hayırrr Genişletmek için tıkla ... Yatalım. Foruma yazdığım son mesaj olacak büyük ihtimalle. KADIN ÜYE yazısı gidene kadar ben yokum arkadaşlar. Ötelenmiş hissetmek istemiyorum.
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: İsim ne abi? Genişletmek için tıkla ... Ömer, aslında profilde yazıyor
ModX Moderator maxirabit' Alıntı: Ömer, aslında profilde yazıyor Genişletmek için tıkla ... Görmedim abi kusura bakma
maxirabit' Alıntı: Ömer, aslında profilde yazıyor Genişletmek için tıkla ... Görmedim abi kusura bakma
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: Görmedim abi kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Sorun değil, ismini öğrenmedim, sormayı unuttum ama memnun oldum
Genc007' Alıntı: Görmedim abi kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Sorun değil, ismini öğrenmedim, sormayı unuttum ama memnun oldum
ModX Moderator maxirabit' Alıntı: Sorun değil, ismini öğrenmedim, sormayı unuttum ama memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Hasan abi. Ben de memnun oldum.
maxirabit' Alıntı: Sorun değil, ismini öğrenmedim, sormayı unuttum ama memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Hasan abi. Ben de memnun oldum.
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: Hasan abi. Ben de memnun oldum. Genişletmek için tıkla ... Tekrar memnun oldum