Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
yanlışlıkla güncelleme mi verilir ya afgsdgdfhgdfcg

1320'yi güncellemem ben kolay kolay. Çok ısınıyor güncellerken sürekli yeniden başlatıyor. Son 8.1'e dönerken camı açıp önüne koymuştum telefonu. :D

Valla verdiler :D WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar.

Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az :D

Invoke

Invoke

Üye
Valla verdiler :D WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar.

Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az :D

sizin 1320 ısınmıyor herhalde? :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende 525 var arkasi komple pert oldu dustu kırıldı

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
0MG90

0MG90

Üye
sizin 1320 ısınmıyor herhalde? :D
Isındığını görmedim :D oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye

Bu arada dağıtım başlamış

Anil-D

Anil-D

Üye
Bence hiç guzel degil androidden ona gecersen ferrariden inip tofasa binersin

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Anil-D

Anil-D

Üye
Uygulamanin adi nedir

Invoke

Invoke

Üye
Isındığını görmedim :D oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye

Bu arada dağıtım başlamış

Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım. :D

Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan.

Anil-D

Anil-D

Üye
Bi indirim onu

0MG90

0MG90

Üye
Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım. :D

Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan.

Sizin cihaz sorunlu o zaman ya
Benim için dua et 13 Mart'ta :/

Üst Alt