0MG90
Üye
İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/[emoji4] naber uzaylı
İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/[emoji4] naber uzaylı
Ucuza bulsam bende alcam knk 2.elLa lumia kullanilirmi iyy
İyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/

Eskiden az durmuyordum burda:]
Efsaneye göre burada yazdığın mesaj 3 sayfa geriye düşermiş hemen.
13 mart derken Allah iyilik versinİyilik nolsun sen? Bu aralar stres var ama. 13 Mart. :/
300 500 lira bisi beUcuza bulsam bende alcam knk 2.el
yanlışlıkla güncelleme mi verilir ya afgsdgdfhgdfcg
1320'yi güncellemem ben kolay kolay. Çok ısınıyor güncellerken sürekli yeniden başlatıyor. Son 8.1'e dönerken camı açıp önüne koymuştum telefonu.![]()
WP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar. 
50 TL almak istiyorum daha da ucuzaEskiden az durmuyordum burda
13 mart derken Allah iyilik versin
300 500 lira bisi be
Valla verdilerWP Genel 'de W10 M konusuna bakıver. Bu hafta veya sonraki hafta finali veriyolar.
Bu aralar WP'ye çok taktım. Final gelsin anında yükleyip 1320'yi ele geçiricem. Z2'yi evde bırakırım dinlensin az![]()

Ney 50 liraya lumiami var la50 TL almak istiyorum daha da ucuza
Twitter gelir saniye sürmuo
Aynen. Yeminle hayattan bezdim.13mart?
hıı ygs ??![]()
Ney 50 liraya lumiami var la
Isındığını görmedimsizin 1320 ısınmıyor herhalde?![]()
oyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye Knk sadece sistemi deneyecek olay buBende 525 var arkasi komple pert oldu dustu kırıldı
Bence hiç guzel degil androidden ona gecersen ferrariden inip tofasa binersin
Isındığını görmedimoyun olarak sadece Candy Crush vardı onları da sildim W10 M güncellemesine yer kalsın diye
Bu arada dağıtım başlamış

Letgo sana 1 km 5km 10 km yakinliktaki eşyaları çıkarıyor karşınaUygulamanin adi nedir
Rayman oynamak çok güzel oluyor 1320'de. Ara ara oynarım.
Yanıyor cihaz, mobil veri ile konumu açıp biraz here maps kullanınca... Güncelleyemiyorsun restartlardan.