007wolverine
Üye
Saol ben de iyiyim.bayram benim adim.İyidir hamdolsun sen nasilsin isim ne bu arada
Saol ben de iyiyim.bayram benim adim.İyidir hamdolsun sen nasilsin isim ne bu arada
Fırat bendeSaol ben de iyiyim.bayram benim adim.

Napak ya uğrasıyoruz.Bayram onun ismi
Kavr dersem hatirlayanlar olur
Kavurma nabuun kanka?
Memnun oldum.Fırat bende![]()
Kingdroid hatırlayamadım ya seni?Bayram onun ismi
Kavr dersem hatirlayanlar olur
Kavurma nabuun kanka?
Eski nickim frknkrc44 kavurmaNapak ya uğrasıyoruz.
Memnun oldum.
Kingdroid hatırlayamadım ya seni?

AsSelamın aleyküm
Ben de seviyorum bu aileyi ama bu aralar fazla girmiyorum nedenseSeviyorum bu aileyi
Sende seviliyorsun abiSeviyorum bu aileyi

Öyle .tanışıyor muyuz?Ben de giremiyorum ya artık eskisi gibi malum başka işler var
Bilmem tanışalım mı?Öyle .tanışıyor muyuz?
İsmini duymuştum.ben bayram.memnun oldum.Bilmem tanışalım mı?
baska romlar dene stock romdan baska rom kurduysan demek begenmemissin haksizmiyimStock roma dönesim geldi artık ya şarjı bu romun iyi değil
Aynen ya s6 edge port romuna geçtimde aga touchwiz romuna geçtiğin zaman (hepsi için gecerli) 600 mb ram kullanımı artıyor vede bu telefonu çok ısıtıyor.Stock 5.1.1 de ram kullanımı 1.3 e düşmüş diyorlar.O yüzden geçicem.baska romlar dene stock romdan baska rom kurduysan demek begenmemissin haksizmiyim
Hayirlisi bende shild oyunlarini acmayi sonunda buldumAynen ya s6 edge port romuna geçtimde aga touchwiz romuna geçtiğin zaman (hepsi için gecerli) 600 mb ran kullanımı artıyor vede bu telefonu çok ısıtıyor.Stock 5.1.q de ram kullanımı 1.3 e düşmüş diyorlar.O yüzden geçicem.
onu denicem sabaha kadar insin bakim bitane sonra da duruma gore rom aticam
bende bi guzel rom bulamadim su kulusture yavKülüstür nedirHayirlisi bende shild oyunlarini acmayi sonunda buldumonu denicem sabaha kadar insin bakim bitane sonra da duruma gore rom aticam
bende bi guzel rom bulamadim su kulusture yav
Ace reis falan mıS3Külüstür nedirAce reis falan mı
S3 daha gider ya romlarla külüstür denirmi onaS3
Ace a shild oyunu denenirmi yav manyak olmak lazim onun icin