Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Kullanıcılar maxicepi coşturuyor.

csbaz

csbaz

Üye
Beyler bilen vardır illaha note 4 n910cq kullanıyorum n910c ye gelen romlar bana da uyar mı yoksa uyumsuz mu

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon yanar ama diyim uzak dur.

KingDroid

KingDroid

Üye
Samsung yükleme izni vermez ona
sayaç artar

Karavelaa

Üye
Beyler su okulda dağıtılan fatih tabletler varya onlara root yapmasını bilen varm (Samsung 10.1) yada yeni rom atmasını

csbaz

csbaz

Üye
Beyler su okulda dağıtılan fatih tabletler varya onlara root yapmasını bilen varm (Samsung 10.1) yada yeni rom atmasını
Kingo root ile at pc den.Xda da illaha 10.1 için de bir bölüm vardır oralara bak.

Karavelaa

Üye
Kingo root ile at pc den.Xda da illaha 10.1 için de bir bölüm vardır oralara bak.
Hepsini allak bullak ettim anca yapan birisi bulcamki sorayim burada 50tlye atıyolar işlerini bulmuşlar

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben farklı modelin romunu attım fazla voltaj yüklenmesinden dolayı ekrandaki pixelleri kontrol eden satırlar yandı. Ekran çizgi çizgi oldu stock rom flashlayinca garantiye gittim komple panel felan değişti sadece arka kapak benim :D

Samsung da bu kadar şanslı olmayabilirsin :)

csbaz

csbaz

Üye
Hepsini allak bullak ettim anca yapan birisi bulcamki sorayim burada 50tlye atıyolar işlerini bulmuşlar
Hayatında hiç rom kurmadınmı ? Recovery mod a geöirsen yeter cwm kuruluyordur bir araştır.

Karavelaa

Üye
Ben farklı modelin romunu attım fazla voltaj yüklenmesinden dolayı ekrandaki pixelleri kontrol eden satırlar yandı. Ekran çizgi çizgi oldu stock rom flashlayinca garantiye gittim komple panel felan değişti sadece arka kapak benim :D

Hiçmi anlamıyorlar bunlar.Yoksa anlamamazlığamı veriyorlar ya :D

KingDroid

KingDroid

Üye
şarj bitti ben kaçar bay :bye:

csbaz

csbaz

Üye

Wow [emoji15] Çılgın voltaj pixelleri coşturuyor

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Luck Star

Luck Star

Üye
Hiçmi anlamıyorlar bunlar.Yoksa anlamamazlığamı veriyorlar ya :D
Lg de root sayacı yok. Kendim merkez teknik serviste staj yapıyorum yanında 10 tane mühendis var anlamaları imkansız. Çünkü rooted yazmıyor. Yani depolama yerinde root dosyaları olsa bile ispat edemezsin :D

Karavelaa

Üye
Lg de root sayacı yok. Kendim merkez teknik serviste staj yapıyorum yanında 10 tane mühendis var anlamaları imkansız. Çünkü rooted yazmıyor. Yani depolama yerinde root dosyaları olsa bile ispat edemezsin :D
Vay be :D:D

Üst Alt