Bunun gibi olduKullanıcılar maxicepi coşturuyor.

Cm 12.1 geçiyor kafamdan da n910c ye var uyarmı ki ? :hmmSamsung yükleme izni vermez ona
sayaç artar
Bunun gibi oldu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Kingo root ile at pc den.Xda da illaha 10.1 için de bir bölüm vardır oralara bak.Beyler su okulda dağıtılan fatih tabletler varya onlara root yapmasını bilen varm (Samsung 10.1) yada yeni rom atmasını
YemiyoKingo root ile at pc den

[emoji19] [emoji379] [emoji380]Yemiyo![]()
Hepsini allak bullak ettim anca yapan birisi bulcamki sorayim burada 50tlye atıyolar işlerini bulmuşlarKingo root ile at pc den.Xda da illaha 10.1 için de bir bölüm vardır oralara bak.
Hayatında hiç rom kurmadınmı ? Recovery mod a geöirsen yeter cwm kuruluyordur bir araştır.Hepsini allak bullak ettim anca yapan birisi bulcamki sorayim burada 50tlye atıyolar işlerini bulmuşlar
Hiçmi anlamıyorlar bunlar.Yoksa anlamamazlığamı veriyorlar yaBen farklı modelin romunu attım fazla voltaj yüklenmesinden dolayı ekrandaki pixelleri kontrol eden satırlar yandı. Ekran çizgi çizgi oldu stock rom flashlayinca garantiye gittim komple panel felan değişti sadece arka kapak benim
Samsung da bu kadar şanslı olmayabilirsin![]()

Wow [emoji15] Çılgın voltaj pixelleri coşturuyorBen farklı modelin romunu attım fazla voltaj yüklenmesinden dolayı ekrandaki pixelleri kontrol eden satırlar yandı. Ekran çizgi çizgi oldu stock rom flashlayinca garantiye gittim komple panel felan değişti sadece arka kapak benim
Samsung da bu kadar şanslı olmayabilirsin![]()
Oldumu şimdi buşarj bitti ben kaçar bay![]()
hadi iyi gecelerLg de root sayacı yok. Kendim merkez teknik serviste staj yapıyorum yanında 10 tane mühendis var anlamaları imkansız. Çünkü rooted yazmıyor. Yani depolama yerinde root dosyaları olsa bile ispat edemezsinHiçmi anlamıyorlar bunlar.Yoksa anlamamazlığamı veriyorlar ya![]()

Vay beLg de root sayacı yok. Kendim merkez teknik serviste staj yapıyorum yanında 10 tane mühendis var anlamaları imkansız. Çünkü rooted yazmıyor. Yani depolama yerinde root dosyaları olsa bile ispat edemezsin![]()