Yahu bu yaşıma geldim bir çok site yönetiminde bulundum En çok keyif aldığım yer burası oldu ne yalan söyleyim. Evet sevilirim sevilmem orası için bir şey diyemem. Ancak inan bazen Ban yemek için özellikle zorlayan arkadaşların gençliklerine veriyorum. Konuşuyorum , izah ediyorum bizim görevimiz forum huzurunu sağlamakKalbini biliyorum abi senin. Allah razı olsun. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun. Herkezde bunun farkında. Ban yiyenler dahil [emoji23]

Yanlış anlama abi, seni görünce aklıma gardıyanlar aklıma geliyor.Yahu bu yaşıma geldim bir çok site yönetiminde bulundum En çok keyif aldığım yer burası oldu ne yalan söyleyim. Evet sevilirim sevilmem orası için bir şey diyemem. Ancak inan bazen Ban yemek için özellikle zorlayan arkadaşların gençliklerine veriyorum. Konuşuyorum , izah ediyorum bizim görevimiz forum huzurunu sağlamak![]()
Huzur ve düzeni sağlamak için[emoji23]HahahaYanlış anlama abi, seni görünce aklıma gardıyanlar aklıma geliyor.Huzur ve düzeni sağlamak için[emoji23]
olabilir biraz daha sert olanları da duydum, okudum . Neticede hepimiz İnsanız 
Benim öyle maceralarım çok. Hele ki şu işlemcilerdeki çekirdek mevzularında zamanında yaşadıklarımı toplasam kitap olurAbi ben teklonoji mağazasında satış danışmanıyım, neredeyse 7 sene oldu aynı işte. Ben seni çok rahat anlayabiliyorum neler çektiğini. Mağazama öyle insanlar geliyorki yani kameralarda akşama kadar çek, akşam otur izle. Tam bir komedi... burdakiler onların dijital halleri, adam nasıl davranacağını veya ne yazacağını bilmiyor. Oku ve kahkahalarka gül [emoji1]
.Soru soranların sorulan kişiden daha fazla bildiğini düşünmesi bir tek bizim ülkede var sanırımBende iyice sıktı abi. Artık takip edemiyorum. O kadar çok çoğaldılar ki. Mağazaya intelci geliyor amd yi kötülüyor, Amd ci geliyor inteli kötülüyor.
. Madem biliyorsun ozaman sadece al çık 
Aleyküm Selams.a gececiler açılış benden![]()