Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
CeRRaNo JoZAeF
Üye
Ben uykusuzluğa dayanıklıyım. Sıkıntı yok!
SHS
Üye
İş güç yada okul yok mu
CeRRaNo JoZAeF
Üye
Var. Yarın mağaza açacağım sabah. Ben 6 saaten fazla uyuyamıyorum. Birde gece saat 2 den önce uyursam erken kalkıp uykusuz kalıyorum. [emoji4]
SHS
Üye
anladım alışkanlık olunca öyle oluyor, bende okuldan dolayı hep 11de ffalan yatardım ama yarın yok
CeRRaNo JoZAeF
Üye
Askerden kalma kardeşim bu alışkanlık. 12 ay boyunca gece çalışıp gündüz yattım. Şimdi doğru düzgün uykum yok.
SHS
Üye
konu açta muhabbet edek
CeRRaNo JoZAeF
Üye
Hocam seninde uykun yok haaa
SHS
Üye
evet yok şuan sen hayırdır takılmazdın buralarda
CeRRaNo JoZAeF
Üye
Bi kaç yazı yazdım kimse takılmadı. Neyse. O zaman açayım. Uzun zamandır forumun üyesiyim fakat aktif değildim. Siz baya baya üst seviyedesiniz. Peki telefonlarda yada cihazlarda neden ayrı ayrı bölümleme yok?
Bi kaç yazı yazdım kimse takılmadı. Neyse. O zaman açayım. Uzun zamandır forumun üyesiyim fakat aktif değildim. Siz baya baya üst seviyedesiniz. Peki telefonlarda yada cihazlarda neden ayrı ayrı bölümleme yok?
Valla sen sorunca benimde aklıma geldi, daha kolay olabilir böylece daha yeni Firma olarak ayırdılar, bence cihaz cihazda ayrılabilir, aranılan şey daha kolay bulunur ama baştan böyle olsa sıkıntı olmazdı şuan bunu ayarlamakta konuları taşımada zorlanabilirler