Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ben uykusuzluğa dayanıklıyım. Sıkıntı yok!

SHS

SHS

Üye
İş güç yada okul yok mu

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Var. Yarın mağaza açacağım sabah. Ben 6 saaten fazla uyuyamıyorum. Birde gece saat 2 den önce uyursam erken kalkıp uykusuz kalıyorum. [emoji4]

SHS

SHS

Üye
anladım alışkanlık olunca öyle oluyor, bende okuldan dolayı hep 11de ffalan yatardım ama yarın yok

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Askerden kalma kardeşim bu alışkanlık. 12 ay boyunca gece çalışıp gündüz yattım. Şimdi doğru düzgün uykum yok.

SHS

SHS

Üye
konu açta muhabbet edek :ehe

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Hocam seninde uykun yok haaa :)

SHS

SHS

Üye
evet yok şuan :D sen hayırdır takılmazdın buralarda :)

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bi kaç yazı yazdım kimse takılmadı. Neyse. O zaman açayım. Uzun zamandır forumun üyesiyim fakat aktif değildim. Siz baya baya üst seviyedesiniz. Peki telefonlarda yada cihazlarda neden ayrı ayrı bölümleme yok?

SHS

SHS

Üye
Bi kaç yazı yazdım kimse takılmadı. Neyse. O zaman açayım. Uzun zamandır forumun üyesiyim fakat aktif değildim. Siz baya baya üst seviyedesiniz. Peki telefonlarda yada cihazlarda neden ayrı ayrı bölümleme yok?

Nasıl bölümleme model model mi?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Aynen.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
nörüyüm sen nörüyon :ehe:

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Zaten bütün insanlar uyumuş...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Bu da ne :D

SHS

SHS

Üye

Valla sen sorunca benimde aklıma geldi, daha kolay olabilir böylece daha yeni Firma olarak ayırdılar, bence cihaz cihazda ayrılabilir, aranılan şey daha kolay bulunur ama baştan böyle olsa sıkıntı olmazdı şuan bunu ayarlamakta konuları taşımada zorlanabilirler

Üst Alt