BrainHacker
Üye
İnternette. 720p den izleye bilirsin. Gerçekten mütiş film.Kanal olarak![]()
İnternette. 720p den izleye bilirsin. Gerçekten mütiş film.Kanal olarak![]()
sarj ve kamera performansi nasilEvet var ama paran yetiyorsa note 3 neo almanı tavsiye ederim
s4 sattim s4 niye alimkiAnıl. Yurt dışından alma şansın varsa benim telefondan al. 400€ ya almıştım şimdi dahada düşmüştür. Ve haala canavar gibi. Gt-i9506 Snapdradon 800 var.
Zindan adasını izle.
Snapdradon 800s4 sattim s4 niye alimki

Asus mu? Şarj çabuk bitiyor malesef kamera güzelsarj ve kamera performansi nasil
tablwet snap zate ne gerek var s4 almaya mantiksiz alisveris olur s4 alirsamSnapdradon 800![]()
Oylev abi düştüm dara kararsizim@Anil-D sen hala telefon mu soruşturuyorsun Anıl
O zaman s6 yı bekle.tablwet snap zate ne gerek var s4 almaya mantiksiz alisveris olur s4 alirsam

oldu heryere tabletle gitmekten bıktım kocamanO zaman s6 yı bekle.![]()
Alırken bana sormadınki sana söyleyeyim.oldu heryere tabletle gitmekten bıktım kocaman

oldu heryere tabletle gitmekten bıktım kocamanO zaman s6 yı bekle.![]()
Alırken bana sormadınki sana söyleyeyim.![]()
Alıntıda hata var galibaseni tanimiyodumki
oldu heryere tabletle gitmekten bıktım kocaman

Anıl dinç deil misin sen ?seni tanimiyodumki
oldu heryere tabletle gitmekten bıktım kocaman
bisey mi onercen dicem kizcaksin onercek telefon kalmadi çünküNe diyelim hayırlısı kararsızlık kötü bir durum hayırlı geceler bakalım kahve biti yenilenmesi gerek![]()
Kahve hizmetçinmi var yoksa ilaç atılmasından korkup kahveni kendinmi yapıyprsun.Ne diyelim hayırlısı kararsızlık kötü bir durum hayırlı geceler bakalım kahve biti yenilenmesi gerek![]()

oyle oldu yataktan yazmak zor oluyorAlıntıda hata var galiba![]()
beni niye ifsa ediyorsunAnıl dinç deil misin sen ?
şaka yapiyorum la