SHS
Üye
A.s napıyon
Aynen. O yüzden artışın durması önemli. Sonuçta lazerin olayı yakmakZaten amaç o hemen bitsin acısız, en sakat organ yanlışa gelmez![]()
Ama gene artış olursa ücretsiz şekilde ameliyat olabilirmişim. İmza falan attırıyorlardı. bilmem kaç binde bir risk varmış ameliyatta.Abi kanca mı takmışlar? Sonrasını okuyamaım korkudan o acıtmıştır kesin :OÖyle şeyler dinlersen tabi dertlenirsin yahu
Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları olduOnu ne ara taktılar anlamadım bile
Yemin ediyorum bilmiyorum ne zaman taktıklarını
Çıkarırkende hissetmedim. Çıkardıktan sonra gördüm onu taktıklarını. O yüzden korkutmasın seni.
Kesinlikle tavsiye ederim. Harika görüyorum.
senlede goresmiyoruz yaA.s napıyon
Hiç sen.A.s napıyon
Aynen. O yüzden artışın durması önemli. Sonuçta lazerin olayı yakmakAma gene artış olursa ücretsiz şekilde ameliyat olabilirmişim. İmza falan attırıyorlardı. bilmem kaç binde bir risk varmış ameliyatta.
güzelmiş şu büyük merkezlerden birinde mi oldun, Batı Göz iyi diyorlarYok yahuAbi kanca mı takmışlar? Sonrasını okuyamaım korkudan o acıtmıştır kesin :O
Sana diyorum ameliyat sonrasında çıkarttıktan sonra farkettim
Taktıklarını bile bilmiyordum
Duvara projeksiyon ile harf yansıtıyorlar onu okuyorsun.ne bilem hastaneye gitmiyorumda sevmiyorum oralari
aman boşver ya telefon onerin ya bana 10 gundur telefon yokYok yahuSana diyorum ameliyat sonrasında çıkarttıktan sonra farkettim
Taktıklarını bile bilmiyordum
![]()
Duvara projeksiyon ile harf yansıtıyorlar onu okuyorsun.
telefonu sattim telefon begenemiyotum simdideNNete girmiyon hiç![]()
Dünya Göz. Hocamın linki şu;a evet bende araştırmıştım imza olayı var, sonra dava olmasın diye falangüzelmiş şu büyük merkezlerden birinde mi oldun, Batı Göz iyi diyorlar
Dolanıyorsun haBuralardayız![]()

Uyutmadılar mı?? Çok soru sordumTam hatırlamıyorum bile nasıl bir şeydi. Yanlış bilgi vermeyeyim o yüzden.

Dünya Göz. Hocamın linki şu;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgilerine bak
teşekkürler bu aradaYa ameliyat bile sayılmaz oUyutmadılar mı?? Çok soru sordum![]()
15sn boyunca ışığa bakıyorsun yahu
bu sadece 
Aynen şimdi baktımda izmir yazmıyorİzmire şube şartteşekkürler bu arada
Yurtdışında bile birden fazla şubeleri var