Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Zaten amaç o hemen bitsin acısız, en sakat organ yanlışa gelmez :D
Aynen. O yüzden artışın durması önemli. Sonuçta lazerin olayı yakmak :D Ama gene artış olursa ücretsiz şekilde ameliyat olabilirmişim. İmza falan attırıyorlardı. bilmem kaç binde bir risk varmış ameliyatta.

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Öyle şeyler dinlersen tabi dertlenirsin yahu :D

Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları oldu :D Onu ne ara taktılar anlamadım bile :D Yemin ediyorum bilmiyorum ne zaman taktıklarını :D Çıkarırkende hissetmedim. Çıkardıktan sonra gördüm onu taktıklarını. O yüzden korkutmasın seni.

Kesinlikle tavsiye ederim. Harika görüyorum.
Abi kanca mı takmışlar? Sonrasını okuyamaım korkudan o acıtmıştır kesin :O

SHS

SHS

Üye
Aynen. O yüzden artışın durması önemli. Sonuçta lazerin olayı yakmak :D Ama gene artış olursa ücretsiz şekilde ameliyat olabilirmişim. İmza falan attırıyorlardı. bilmem kaç binde bir risk varmış ameliyatta.

a evet bende araştırmıştım imza olayı var, sonra dava olmasın diye falan :D güzelmiş şu büyük merkezlerden birinde mi oldun, Batı Göz iyi diyorlar

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok yahu :D Sana diyorum ameliyat sonrasında çıkarttıktan sonra farkettim :D Taktıklarını bile bilmiyordum :D

Duvara projeksiyon ile harf yansıtıyorlar onu okuyorsun.
aman boşver ya telefon onerin ya bana 10 gundur telefon yok

Revengeful

Emekli Yönetici
a evet bende araştırmıştım imza olayı var, sonra dava olmasın diye falan :D güzelmiş şu büyük merkezlerden birinde mi oldun, Batı Göz iyi diyorlar
Dünya Göz. Hocamın linki şu;

Bilgilerine bak

• Beğen
Tepkiler: SHS

Revengeful

Emekli Yönetici
Kanca dediğime de bakmayın yahu :D Şu gözü açık tutmaya yarayan şeyi diyorum :D

Tam hatırlamıyorum bile nasıl bir şeydi. Yanlış bilgi vermeyeyim o yüzden.

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58 ve Anil-D

Revengeful

Emekli Yönetici
Not: benim gözler 7 numaraydı

Üst Alt