Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Yılda en az 1 kez kontrollere gittim. Artış durana kadar yapmıyorlar. En azından benim doktorum artışın durmasını bekledi. 18 imde olmuştum. Her göz için 15 sn sürüyor.

ön hazırlıkla beraber falan 5-10 dk.. Uyuşturma vs..
Çok acıtıyor mu bari veya sonrasında herhangi bir zorluk oluyor mu
Aynen bi de o var, aslında benimde ilerlememiş, bi kaç yıl içinde düşünebilirim

İyiyim sen nasılsın
Uğraş dur abi başım ağrıyor :''(

Eduardo58

Eduardo58

Üye
SHS

SHS

Üye
Abi 4 sınavdan çıktım, kıvırcık ali - ısırgan otu dinliyorum, dertsizken dertlendim, herkes yattı canım sıkıldı, aşk acısı denen şey yok ama sanki varmış gibi ne bileyim acayip karışık abi :D

Kanama felan yok değil mi o an olup bitiyor operasyon?? Abi yaptırayım mı önerir misin

4 sınav ha helal sana

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58

Revengeful

Emekli Yönetici
Öyle şeyler dinlersen tabi dertlenirsin yahu :D
Abi 4 sınavdan çıktım, kıvırcık ali - ısırgan otu dinliyorum, dertsizken dertlendim, herkes yattı canım sıkıldı, aşk acısı denen şey yok ama sanki varmış gibi ne bileyim acayip karışık abi :D

Kanama felan yok değil mi o an olup bitiyor operasyon?? Abi yaptırayım mı önerir misin
Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları oldu :D Onu ne ara taktılar anlamadım bile :D Yemin ediyorum bilmiyorum ne zaman taktıklarını :D Çıkarırkende hissetmedim. Çıkardıktan sonra gördüm onu taktıklarını. O yüzden korkutmasın seni.

Kesinlikle tavsiye ederim. Harika görüyorum.

Anil-D

Anil-D

Üye

Yok yahu .. Önce damla damlattılar. Sonra başka bir odaya aldılar. Gözün bir kaç sn sonra kararacak dediler ve karardı. Ne yaptılar anlayamadım. Yüzümde hafif bir baskı hissettim, göz çevremin orada. Birkaç sn sonra görüşüm geri geldi ve ameliyat odasına aldılar. Uzanıyorsun ve tependeki makineye bakıyorsun. Kırmızı yeşil ışık görüyorsun sadece. 15 snde bitiyor. Tek korkutucu tarafı gözümden kanca çıkarmaları oldu :D Onu ne ara taktılar anlamadım bile :D Yemin ediyorum bilmiyorum ne zaman taktıklarını :D Çıkarırkende hissetmedim. Çıkardıktan sonra gördüm onu taktıklarını. O yüzden korkutmasın seni.

hayirdir baskan ne hastalığı gecmus olsun

BrainHacker

BrainHacker

Üye
S.A.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Revengeful çizdirdein nasıl oldu süreci anlatsana. Bende düşünüyorum bi çizik attırmayı.

Revengeful

Emekli Yönetici
Revengeful çizdirdein nasıl oldu süreci anlatsana. Bende düşünüyorum bi çizik attırmayı.
Çok hafif bulanıktı ilk başta. Gözlüğü bir daha kullanmadım o günden sonra. Ama güneş gözlüğü kullandım. Evde bile taktım. Işıktan korumam gerekiyordu çünkü. 1 ilaç damlası ve suni göz yaşı damlası vardı onları kullandım. bir kaç ay. Suni gözyaşını istediğin gibi kullanabilirsin. Şu an bile. Gözleri rahatlatan ve zararı olmayan bir şey.
yok ya gözlük veriyorlarmis ya gozune bakip o mesele
Hahahhahahha yahu onun neyinden korkuyorsun yahu :D Harf okutuyorlar sana sadece :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Dayım amcam ve babam da oldu. Onlarda baya yanıyordu arada sırada. Göz yaşı bile geliyordu koca adamlarda. Ama ben de hiç yanma olmadı. Çok rahat geçti iyileşme süreci. Gözünüzde bir şey gözükmüyor bu arada. Ameliyat izi vs yok gözde.

SHS

SHS

Üye

Zaten amaç o hemen bitsin acısız, en sakat organ yanlışa gelmez :D

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Hmmmm.

Anil-D

Anil-D

Üye
Çok hafif bulanıktı ilk başta. Gözlüğü bir daha kullanmadım o günden sonra. Ama güneş gözlüğü kullandım. Evde bile taktım. Işıktan korumam gerekiyordu çünkü. 1 ilaç damlası ve suni göz yaşı damlası vardı onları kullandım. bir kaç ay. Suni gözyaşını istediğin gibi kullanabilirsin. Şu an bile. Gözleri rahatlatan ve zararı olmayan bir şey.

Hahahhahahha yahu onun neyinden korkuyorsun yahu :D Harf okutuyorlar sana sadece :D
ne bilem hastaneye gitmiyorumda sevmiyorum oralari

Üst Alt