Eh işte Seni sormalıNasılsınız arkadaşlar?
İyidir sen nasılsın ?Nasılsınız arkadaşlar?
O zaman süperSağolun. Bende son günlerde çok iyiyim çok şükür.Hayatım çok kötü giderken bir anda düzelmeye başladı her şey.
![]()

Hayat bir anda çok çabuk değişebiliyor. Pazartesi gününü bekliyorum. Bir şeyi açığa kavuşturacağım. İstediğim gibi olursa hayat bana güzel.O zaman süper![]()

Hayırlı bir iş mi?Hayat bir anda çok çabuk değişebiliyor. Pazartesi gününü bekliyorum. Bir şeyi açığa kavuşturacağım. İstediğim gibi olursa hayat bana güzel.![]()
Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşeyHayat bir anda çok çabuk değişebiliyor. Pazartesi gününü bekliyorum. Bir şeyi açığa kavuşturacağım. İstediğim gibi olursa hayat bana güzel.![]()

Sayılır.Hayırlı bir iş mi?
İnşallah.Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey![]()

Ben Mürteza. Bursa'da yaşıyorum. 1,5 yıldır Maxicep üyesiyim.Bende fahrettin memnun oldum kardeşim işte bende 2011 den beri üyeyim iyikide üye olmuşum kardeşlik yeri burasıSayılır.
İnşallah.
Bu arada @98farom98 biz seninle tanışmadık.Ben Mürteza. Bursa'da yaşıyorum. 1,5 yıldır Maxicep üyesiyim.

Ve aleyküm selamSelamün aleyküm.![]()
Aleyküm Selam dostum. Uzun zaman sonra seni görmek güzel.Selamün aleyküm.![]()

Sizi görmekte çok güzel hocam.Aleyküm Selam dostum. Uzun zaman sonra seni görmek güzel.![]()

Memnun oldum.Bende fahrettin memnun oldum kardeşim işte bende 2011 den beri üyeyim iyikide üye olmuşum kardeşlik yeri burası
Ve aleyküm selam

Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın?Bayadır yazmıyordum bu konuya.
Nasılsınız iyisiniz inşallah?
Eskileri görünce mutlu oluyorum. Eski anılarım canlanıyor.Sizi görmekte çok güzel hocam.![]()

Nasıl oldu hayırdırŞükür iyiyim şuan tek sorunum telefonsuz olmam.LG G2 yi kırdım da.
![]()
Nasıl kırdın?Şükür iyiyim şuan tek sorunum telefonsuz olmam.LG G2 yi kırdım da.
![]()

Yeğenim telefonu duvara fırlattı ekran ile beraber anakart ta pert oldu.Nasıl oldu hayırdır