Hayırlı gecelerHayırlı geceler ben kaçar[emoji30] [emoji99] [emoji99] [emoji99] [emoji99]
Bakın hele kim var buradaHayırlı Gecelerr![]()

Dedemm DedecimBakın hele kim var burada
Hayırlı geceler kardeşim hoşgeldin.

Elhamdülillah iyiyim. Çalışıyorum. Ekmek parası bilirsinDedemm Dedecim
Hayırlı Geceler Sanada Vesselamm
Sağolasınn Dedemm hoşbuldumm nasılsınn ?![]()

Şükrünn Daimm Olsnn Allah Kazancınıı Artırsın abimElhamdülillah iyiyim. Çalışıyorum. Ekmek parası bilirsin
Sen neler yapıyorsun bakalım...

Hayırlı geceler nasılsınız ?Hayırlı Gecelerr![]()
Hamd olsn efenimm sizler nasılsınızHayırlı geceler nasılsınız ?

Allah razı olsun... Şiire devam mı?Şükrünn Daimm Olsnn Allah Kazancınıı Artırsın abim
Valla Dedem Bildiğiniz gibi Hayat insanlar.. Kendimiz Yorgunluk Hepsi bir arada![]()
Devam ediyorum da Bu Aralar Sadece Kısa kısa aklıma gelince geçiriyorum kağıda devamını getirmiyorumAllah razı olsun... Şiire devam mı?

Sağolun bende iyiyim ne olsun işte uğraşıyoruz nasıl gidiyor hayat ?Hamd olsn efenimm sizler nasılsınız![]()
Haayatt Nasıl olabilir ki ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruzz ben böyle düşünüyorum yadaSağolun bende iyiyim ne olsun işte uğraşıyoruz nasıl gidiyor hayat ?
Hayat İyi çok şükür onca Bizden kötü İnsan varken kötü demek yakışı kalmıyor Vesselam..Senin ?Valla aynı ALLAH ıma çok şükür en azından bi evimiz var bi işimiz var çok şükür şu soğukta dışarda kalanlara ALLAH ım yardım etsinHaayatt Nasıl olabilir ki ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruzz ben böyle düşünüyorum yadaHayat İyi çok şükür onca Bizden kötü İnsan varken kötü demek yakışı kalmıyor Vesselam..Senin ?
Valla aynı ALLAH ıma çok şükür en azından bi evimiz var bi işimiz var çok şükür şu soğukta dışarda kalanlara ALLAH ım yardım etsin
Oys

naptın bea

Heeeeçnaptın bea![]()