Açılışı Yapalım :) Saat tam 00:00
Serhan Üye Schook' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam . Hayırlı geceler
Nextman Emekli Yönetici mürteza16' Alıntı: Nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim iyiyim diyelim iyi olalım yoğun dönemler benim için çalışıyoruz sen nasılsın bakalım ? Nasıl gidiyor hayat ?
mürteza16' Alıntı: Nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... çok şükür kardeşim iyiyim diyelim iyi olalım yoğun dönemler benim için çalışıyoruz sen nasılsın bakalım ? Nasıl gidiyor hayat ?
mürteza16 Üye Nextman' Alıntı: çok şükür kardeşim iyiyim diyelim iyi olalım yoğun dönemler benim için çalışıyoruz sen nasılsın bakalım ? Nasıl gidiyor hayat ? Genişletmek için tıkla ... Bende iyi olmaya çalışıyorum abi. Zor bir dönemden geçiyorum.
Nextman' Alıntı: çok şükür kardeşim iyiyim diyelim iyi olalım yoğun dönemler benim için çalışıyoruz sen nasılsın bakalım ? Nasıl gidiyor hayat ? Genişletmek için tıkla ... Bende iyi olmaya çalışıyorum abi. Zor bir dönemden geçiyorum.
Nextman Emekli Yönetici mürteza16' Alıntı: Bende iyi olmaya çalışıyorum abi. Zor bir dönemden geçiyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin cümlemize kardeşim geçer Allahın izniyle
mürteza16' Alıntı: Bende iyi olmaya çalışıyorum abi. Zor bir dönemden geçiyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin cümlemize kardeşim geçer Allahın izniyle
mürteza16 Üye Nextman' Alıntı: Allah kolaylık versin cümlemize kardeşim geçer Allahın izniyle Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi. Hayırlı Geceler.
Nextman' Alıntı: Allah kolaylık versin cümlemize kardeşim geçer Allahın izniyle Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi. Hayırlı Geceler.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi. Uzun bir süreden beri forumda yorum yaptığına denk gelmiyorum
Anafor.CK' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi. Uzun bir süreden beri forumda yorum yaptığına denk gelmiyorum
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Bir uzun müddettir yoktum kardeşim. Eşi-dostu özledim de bir bakayım dedim. Genişletmek için tıkla ... Umarım beni unutmadın
Anafor.CK' Alıntı: Bir uzun müddettir yoktum kardeşim. Eşi-dostu özledim de bir bakayım dedim. Genişletmek için tıkla ... Umarım beni unutmadın
-efşan Üye Enes' Alıntı: Umarım beni unutmadın Genişletmek için tıkla ... O kadar hoş sohbetine nail oldum, nasıl unutayım kardeşim. Kullanıcı adın değişmiş olabilir lakin gönlün aynı hala.
Enes' Alıntı: Umarım beni unutmadın Genişletmek için tıkla ... O kadar hoş sohbetine nail oldum, nasıl unutayım kardeşim. Kullanıcı adın değişmiş olabilir lakin gönlün aynı hala.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: O kadar hoş sohbetine nail oldum, nasıl unutayım kardeşim. Kullanıcı adın değişmiş olabilir lakin gönlün aynı hala. Genişletmek için tıkla ... Bilmukabele abi Ben de unutmuş değilim o hoş sohbetlerimizi inşallah yeniden nasip olur
Anafor.CK' Alıntı: O kadar hoş sohbetine nail oldum, nasıl unutayım kardeşim. Kullanıcı adın değişmiş olabilir lakin gönlün aynı hala. Genişletmek için tıkla ... Bilmukabele abi Ben de unutmuş değilim o hoş sohbetlerimizi inşallah yeniden nasip olur