Gençler hayırlı geceler diliyorum sizlere. :bye:
Anil-D Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gençler hayırlı geceler diliyorum sizlere. Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlik versin abi iyi geceler [emoji4]
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençler hayırlı geceler diliyorum sizlere. Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlik versin abi iyi geceler [emoji4]
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gençler hayırlı geceler diliyorum sizlere. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi selametle.
OttomaN TigeR' Alıntı: Gençler hayırlı geceler diliyorum sizlere. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi selametle.
OttomaN TigeR Üye Enes' Alıntı: Allah razı olsun Diplomalı işsizler kervanına katılacağız gibi duruyor da bakalım hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... orası belli olmuyor kardeşim, bu işler nasip işi. eğer ber yerde yiyecek ekmeğin varsa, amin ol bağdat da dahi olsa önüne gelir, merak etme.
Enes' Alıntı: Allah razı olsun Diplomalı işsizler kervanına katılacağız gibi duruyor da bakalım hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... orası belli olmuyor kardeşim, bu işler nasip işi. eğer ber yerde yiyecek ekmeğin varsa, amin ol bağdat da dahi olsa önüne gelir, merak etme.
OttomaN TigeR Üye Anil-D' Alıntı: Allah rahatlik versin abi iyi geceler [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Sana da canım kardeşim. Kendine iyi bak selametle.
Anil-D' Alıntı: Allah rahatlik versin abi iyi geceler [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Sana da canım kardeşim. Kendine iyi bak selametle.
OttomaN TigeR Üye [QU,OTE="Enes, post: 7396025, member: 2316454"]Hayırlı geceler abi selametle.[/QUOTE]
OttomaN TigeR Üye Enes' Alıntı: Sanırım uykun geldi abi alıntılarda ve cümlelerde gariplik görüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Enescim, çok pis bastırdı inan.
Enes' Alıntı: Sanırım uykun geldi abi alıntılarda ve cümlelerde gariplik görüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Enescim, çok pis bastırdı inan.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aynen öyle Enescim, çok pis bastırdı inan. Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Anil-D' Alıntı: enes ben direk gelirim oraya 2.donem geliniyorsa hem senide görmüş olurum Genişletmek için tıkla ... gelebiliyorsan gel ben hep burdayım görüşürüz
OttomaN TigeR' Alıntı: Aynen öyle Enescim, çok pis bastırdı inan. Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Anil-D' Alıntı: enes ben direk gelirim oraya 2.donem geliniyorsa hem senide görmüş olurum Genişletmek için tıkla ... gelebiliyorsan gel ben hep burdayım görüşürüz
Anil-D Üye Enes' Alıntı: Allah rahatlık versin gelebiliyorsan gel ben hep burdayım görüşürüz Genişletmek için tıkla ... kac aenelik okuyon sen[emoji2]
Enes' Alıntı: Allah rahatlık versin gelebiliyorsan gel ben hep burdayım görüşürüz Genişletmek için tıkla ... kac aenelik okuyon sen[emoji2]