Şükür iyiyim Abi sen nasılsın ;-)
Nextman Emekli Yönetici senoltürk' Alıntı: Şükür iyiyim Abi sen nasılsın ;-) Genişletmek için tıkla ... Yorgunluk başka bişey yok buna da şükür diyelim. İyi olmana sevindim .Kendine dikkat et
senoltürk' Alıntı: Şükür iyiyim Abi sen nasılsın ;-) Genişletmek için tıkla ... Yorgunluk başka bişey yok buna da şükür diyelim. İyi olmana sevindim .Kendine dikkat et
ŞenolTÜRK Üye Nextman' Alıntı: Yorgunluk başka bişey yok buna da şükür diyelim. İyi olmana sevindim .Kendine dikkat et Genişletmek için tıkla ... Evyallah Abim sende
Nextman' Alıntı: Yorgunluk başka bişey yok buna da şükür diyelim. İyi olmana sevindim .Kendine dikkat et Genişletmek için tıkla ... Evyallah Abim sende
Furkan Emekli Üye "Umutsuzluk ; insanoğlunun kendine karşı hazırlayabileceği suikastlerin en korkuncudur, umutsuzluk manevi bir intihardır." [ Jean Paul Sartre ] Herkese iyi geceler. Güzel , umutlu bir sabahlara uyanmanız dileğiyle...
"Umutsuzluk ; insanoğlunun kendine karşı hazırlayabileceği suikastlerin en korkuncudur, umutsuzluk manevi bir intihardır." [ Jean Paul Sartre ] Herkese iyi geceler. Güzel , umutlu bir sabahlara uyanmanız dileğiyle...