sil silAcaba bir gün sırf denemek amaçlı geçici olarak silsem mi şu konuyu![]()
veya gereksizlere taşı bak gelen şikayetleri durduramassınız 
Sana da abi.İyi geceler herkese.
SenceEspiriyi anlamadin mi![]()
(
)3000 silinirse iyi albay kalirim gene en azindanŞu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin.![]()

tamam onun olayini biliyorumNe yalan söyliym. Gece gece bi şey anlamadım. Türkçe plz
Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798İyi geceler herkese.
Aynen.Bu konu silinirse maxi kutlamalar bolumunun de kapatilmasi lazim![]()

Bence 5000Şu konu silinse bahse varım ki The Shadow'un en az 3000 mesajı gider. Bence silinsin.![]()
çünkü 1 yıldır gececilerde. 
gereksizlere taşı bakalım deneme amaçlı üyelerin rütbeleri ne olacakbişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli![]()

Getirirsin nolcak adminsin senbişi olur, bir daha mesajlar gelmez falan.. tehlikeli![]()

size de nasılsınız?İyi geceler herkese.
Iyi gecelerİyi geceler herkese.

Bi kere azaldi vbulletin deyken benim 500 mesajim vardi sildiler 1-2 tane ustegmen oldumRütbesi azalan görmedim ben![]()

silme gereksizlere taşıOkunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798
Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ?
deneme amaçlı rütbeleri çok merak ediyorum 
Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü.Rütbesi azalan görmedim ben![]()

aynen @Revengeful yap bi rütbeler ne halde olacak merak içindeyimdoğru gereksizlere taşı bakalım rütbemız nolcak![]()

İyi geceler.İyi geceler herkese.
En fazla 3 aydir gececilere geliyorum.Aynen.
Bence 5000çünkü 1 yıldır gececilerde.
![]()
Aslinda co-admin.Getirirsin nolcak adminsin sen![]()

benim 100 küsür konum silinmiş. sanırım ondan düştüBen görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü.![]()
Haha doğruBen görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü.![]()