handler olunca hiç yazasım gelmiyor [emoji17] :ehe Sen o smileyi yapabiliyo muydun :blink:
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: handler olunca hiç yazasım gelmiyor [emoji17] Genişletmek için tıkla ... Sen o smileyi yapabiliyo muydun
The Nightmare' Alıntı: handler olunca hiç yazasım gelmiyor [emoji17] Genişletmek için tıkla ... Sen o smileyi yapabiliyo muydun
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: handler olunca hiç yazasım gelmiyor [emoji17] Genişletmek için tıkla ... Aynen. Çok üşeniyom. [emoji17]
The Nightmare' Alıntı: handler olunca hiç yazasım gelmiyor [emoji17] Genişletmek için tıkla ... Aynen. Çok üşeniyom. [emoji17]
007wolverine Üye The Shadow' Alıntı: @frknkrc44 Yeter lan ellerim agridi Genişletmek için tıkla ... mecbur misun?
Revengeful Emekli Yönetici sürekli sadece smiley ile mesaj göndermek ceza sebebi arkadaşlar haberiniz olsun
KingOfPiez Üye kavr' Alıntı: mecbur misun? Genişletmek için tıkla ... Sende yazmak icin mecbur degilsin
The Shadow Üye kavr' Alıntı: mecbur misun? Genişletmek için tıkla ... Sayilir KingOfPiez' Alıntı: Sende yazmak icin mecbur degilsin Genişletmek için tıkla ... Aynen
kavr' Alıntı: mecbur misun? Genişletmek için tıkla ... Sayilir KingOfPiez' Alıntı: Sende yazmak icin mecbur degilsin Genişletmek için tıkla ... Aynen
mürteza16 Üye Revengeful' Alıntı: sürekli sadece smiley ile mesaj göndermek ceza sebebi arkadaşlar haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Bu sebepten olay çıkmıştı. Ne günlerdi be. Atlattık çok şükür.
Revengeful' Alıntı: sürekli sadece smiley ile mesaj göndermek ceza sebebi arkadaşlar haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Bu sebepten olay çıkmıştı. Ne günlerdi be. Atlattık çok şükür.
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Mesaj kasmayın Genişletmek için tıkla ... Her mesaj kasana ban atilsaydi sen burda nasil olacaktin
SHS' Alıntı: Mesaj kasmayın Genişletmek için tıkla ... Her mesaj kasana ban atilsaydi sen burda nasil olacaktin
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Sen o smileyi yapabiliyo muydun Genişletmek için tıkla ... Kodu yazınca oluyor kavr' Alıntı: handler mi kullaniyon? Genişletmek için tıkla ... Evet
The Shadow' Alıntı: Sen o smileyi yapabiliyo muydun Genişletmek için tıkla ... Kodu yazınca oluyor kavr' Alıntı: handler mi kullaniyon? Genişletmek için tıkla ... Evet
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Bu sebepten olay çıkmıştı. Ne günlerdi be. Atlattık çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Ne olayi The Nightmare' Alıntı: Kodu yazınca oluyor Genişletmek için tıkla ... Denemedim
mürteza16' Alıntı: Bu sebepten olay çıkmıştı. Ne günlerdi be. Atlattık çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Ne olayi The Nightmare' Alıntı: Kodu yazınca oluyor Genişletmek için tıkla ... Denemedim
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Her mesaj kasana ban atilsaydi sen burda nasil olacaktin Genişletmek için tıkla ... siz kasmayın ben kasarım
The Shadow' Alıntı: Her mesaj kasana ban atilsaydi sen burda nasil olacaktin Genişletmek için tıkla ... siz kasmayın ben kasarım
The Shadow Üye SHS' Alıntı: siz kasmayın ben kasarım Genişletmek için tıkla ... Tamam sen kas bize eklensin