Eyvallah ciğerim :kro2: Yarasın :ehe
Anil-D Üye The Nightmare' Alıntı: Ne ara gittin geldin Genişletmek için tıkla ... ben zaten hastanedeyim
SHS Üye Anil-D' Alıntı: oha kas kasilmasiymis kemik icei girmis dedi Genişletmek için tıkla ... Mesaj yazma koçum istirahat et
Anil-D' Alıntı: oha kas kasilmasiymis kemik icei girmis dedi Genişletmek için tıkla ... Mesaj yazma koçum istirahat et
Anil-D Üye SHS' Alıntı: Mesaj yazma koçum istirahat et Genişletmek için tıkla ... gecer simdi[emoji17]
Enpatsu Shakugan Üye Anil-D' Alıntı: ben zaten hastanedeyim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun iyi olursun inşallah
mürteza16 Üye SHS' Alıntı: Uyduyu ayarlıycaz kaçma Genişletmek için tıkla ... 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. SHS' Alıntı: Uyduyu ayarlıycaz kaçma Genişletmek için tıkla ... 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum.
SHS' Alıntı: Uyduyu ayarlıycaz kaçma Genişletmek için tıkla ... 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. SHS' Alıntı: Uyduyu ayarlıycaz kaçma Genişletmek için tıkla ... 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum.
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: 4a ya geçince bütün kanalları ayarlicam mi simdi pfff Genişletmek için tıkla ... Sen geçme.
The Nightmare' Alıntı: 4a ya geçince bütün kanalları ayarlicam mi simdi pfff Genişletmek için tıkla ... Sen geçme.
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: 4a ya geçince bütün kanalları ayarlicam mi simdi pfff Genişletmek için tıkla ... Guncellemeden bikan gelince kurmayan nexus 5 kullanicilari gibisin
The Nightmare' Alıntı: 4a ya geçince bütün kanalları ayarlicam mi simdi pfff Genişletmek için tıkla ... Guncellemeden bikan gelince kurmayan nexus 5 kullanicilari gibisin
SHS Üye mürteza16' Alıntı: 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. Genişletmek için tıkla ... Sana ban olmaz site çöker
mürteza16' Alıntı: 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. 18 Eylülde 4A'ya geçilecek. Ben o zaman banlanmış olurum. Genişletmek için tıkla ... Sana ban olmaz site çöker
mürteza16 Üye SHS' Alıntı: Sana ban olmaz site çöker Genişletmek için tıkla ... Olur, olur. Yarın gece son gecem. Pazar akşamı veda ediyorum.
SHS' Alıntı: Sana ban olmaz site çöker Genişletmek için tıkla ... Olur, olur. Yarın gece son gecem. Pazar akşamı veda ediyorum.
SHS Üye mürteza16' Alıntı: Olur, olur. Yarın gece son gecem. Pazar akşamı veda ediyorum. Genişletmek için tıkla ... başarılarınla gel
mürteza16' Alıntı: Olur, olur. Yarın gece son gecem. Pazar akşamı veda ediyorum. Genişletmek için tıkla ... başarılarınla gel
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: SHSnin anlamı ne Genişletmek için tıkla ... SAYGILIHERİFİNSEVGİLİSİ