Açıl susam açıl
Sucrofe Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, hayırlı geceler. N'apıyorsun abi?
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, hayırlı geceler. N'apıyorsun abi?
İhtiyar007 Üye Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, hayırlı geceler. N'apıyorsun abi? Genişletmek için tıkla ... Televizyon izliyorum. Sen?
Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, hayırlı geceler. N'apıyorsun abi? Genişletmek için tıkla ... Televizyon izliyorum. Sen?
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: Şu anda konuyu okuyanlar: 5 (Üye: 4, Misafir: 0) beytullah6767 Genişletmek için tıkla ... Gizli ajanız biz beytullah6767' Alıntı: Nabüünüz ? Genişletmek için tıkla ... Aynı. Sen?
beytullah6767' Alıntı: Şu anda konuyu okuyanlar: 5 (Üye: 4, Misafir: 0) beytullah6767 Genişletmek için tıkla ... Gizli ajanız biz beytullah6767' Alıntı: Nabüünüz ? Genişletmek için tıkla ... Aynı. Sen?
Sucrofe Üye İhtiyar007' Alıntı: Televizyon izliyorum. Sen? Genişletmek için tıkla ... Sana mesaj yazıyorum abi. Telefona geçeceğim birazdan. Arazi durumu nasıl? @SHS ne oldu o iş? beytullah6767' Alıntı: Nabüünüz ? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz S5 ROM'u olmayan S4 Mini'yi kullanan kişi, sen nasılsın? KingOfPiez' Alıntı: Selamun aleykum hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, hayırlı geceler.
İhtiyar007' Alıntı: Televizyon izliyorum. Sen? Genişletmek için tıkla ... Sana mesaj yazıyorum abi. Telefona geçeceğim birazdan. Arazi durumu nasıl? @SHS ne oldu o iş? beytullah6767' Alıntı: Nabüünüz ? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz S5 ROM'u olmayan S4 Mini'yi kullanan kişi, sen nasılsın? KingOfPiez' Alıntı: Selamun aleykum hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, hayırlı geceler.
İhtiyar007 Üye KingOfPiez' Alıntı: Selamun aleykum hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hayırlı geceler. Hoş geldin
KingOfPiez' Alıntı: Selamun aleykum hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hayırlı geceler. Hoş geldin
KingOfPiez Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Hayırlı geceler. Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum abi nasilsin
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Hayırlı geceler. Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum abi nasilsin
İhtiyar007 Üye Sucrofe' Alıntı: Sana mesaj yazıyorum abi. Telefona geçeceğim birazdan. Arazi durumu nasıl? @SHS ne oldu o iş? İyiyiz S5 ROM'u olmayan S4 Mini'yi kullanan kişi, sen nasılsın? Aleyküm Selam, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Tahmin etmiştim
Sucrofe' Alıntı: Sana mesaj yazıyorum abi. Telefona geçeceğim birazdan. Arazi durumu nasıl? @SHS ne oldu o iş? İyiyiz S5 ROM'u olmayan S4 Mini'yi kullanan kişi, sen nasılsın? Aleyküm Selam, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Tahmin etmiştim
İhtiyar007 Üye KingOfPiez' Alıntı: Hosbuldum abi nasilsin Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Sen nasılsın?