duman calim istersen elektro gitar var[emoji6] Cal da duman cal :ehe
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: duman calim istersen elektro gitar var[emoji6] Genişletmek için tıkla ... Cal da duman cal
Anil-D' Alıntı: duman calim istersen elektro gitar var[emoji6] Genişletmek için tıkla ... Cal da duman cal
The Shadow Üye SHS' Alıntı: çalamıyom ama eskiden çalardım parmağı kırdım bıraktım Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun abi
SHS' Alıntı: çalamıyom ama eskiden çalardım parmağı kırdım bıraktım Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun abi
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Beni 10 bin maaşla alacaksınız yoksa Şuan erken. Para kazanmamız lazım. 15 saat ekran süresi veren telefon yok. Tablettir en fazla. Veya ultra güç tasarrufu da olabilir, doğru. OTG kablosu alırsan tamamdır. En fazla 20 TL'ye bulursun. Genişletmek için tıkla ... Benim telefona OTG aldim ama calismadi USB OTG Helper bile tanimadi
Sucrofe' Alıntı: Beni 10 bin maaşla alacaksınız yoksa Şuan erken. Para kazanmamız lazım. 15 saat ekran süresi veren telefon yok. Tablettir en fazla. Veya ultra güç tasarrufu da olabilir, doğru. OTG kablosu alırsan tamamdır. En fazla 20 TL'ye bulursun. Genişletmek için tıkla ... Benim telefona OTG aldim ama calismadi USB OTG Helper bile tanimadi
Sucrofe Üye SHS' Alıntı: sen bize 10 bin ver daire senin, gerisini taksit yaparız Genişletmek için tıkla ... Anil-D' Alıntı: eminmisin [emoji6] Genişletmek için tıkla ... İnternetten OTG kablosuna bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. OTG iyidir iyi. İnternal Storage hariç Wipe yaparsan OTG ile ROM'u geri yükleyebiliyorsun mesela.
SHS' Alıntı: sen bize 10 bin ver daire senin, gerisini taksit yaparız Genişletmek için tıkla ... Anil-D' Alıntı: eminmisin [emoji6] Genişletmek için tıkla ... İnternetten OTG kablosuna bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. OTG iyidir iyi. İnternal Storage hariç Wipe yaparsan OTG ile ROM'u geri yükleyebiliyorsun mesela.
Sucrofe Üye SHS' Alıntı: çalamıyom ama eskiden çalardım parmağı kırdım bıraktım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. [emoji17]
SHS' Alıntı: çalamıyom ama eskiden çalardım parmağı kırdım bıraktım Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. [emoji17]
Sucrofe Üye frknkrc44' Alıntı: Benim telefona OTG aldim ama calismadi USB OTG Helper bile tanimadi Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: Benim telefona OTG aldim ama calismadi USB OTG Helper bile tanimadi Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Geçmiş olsun. [emoji17] Genişletmek için tıkla ... Eyv İhtiyar007' Alıntı: Geçmiş olsun ortak Genişletmek için tıkla ...
Sucrofe' Alıntı: Geçmiş olsun. [emoji17] Genişletmek için tıkla ... Eyv İhtiyar007' Alıntı: Geçmiş olsun ortak Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Telefona nasil tanitabilirim baska bi yolu varmi?
Sucrofe Üye frknkrc44' Alıntı: Telefona nasil tanitabilirim baska bi yolu varmi? Genişletmek için tıkla ... @The Shadow bir şeyler geveliyordu, ona sor.
frknkrc44' Alıntı: Telefona nasil tanitabilirim baska bi yolu varmi? Genişletmek için tıkla ... @The Shadow bir şeyler geveliyordu, ona sor.
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: @The Shadow bir şeyler geveliyordu, ona sor. Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye @The Shadow OTG kablosunu nasil telefona taniticam? Not:USB OTG Helper(root) ise yaramadi
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Sopam yeter bana. Genişletmek için tıkla ... beytullah6767' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana noluyor s4 minici
Sucrofe' Alıntı: Sopam yeter bana. Genişletmek için tıkla ... beytullah6767' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana noluyor s4 minici
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: @The Shadow OTG kablosunu nasil telefona taniticam? Not:USB OTG Helper(root) ise yaramadi Genişletmek için tıkla ... Pm at Bakariz ama belli olmaz yine de.
frknkrc44' Alıntı: @The Shadow OTG kablosunu nasil telefona taniticam? Not:USB OTG Helper(root) ise yaramadi Genişletmek için tıkla ... Pm at Bakariz ama belli olmaz yine de.