Klavyede sana karşı yazdığım: :dayak: Reelde olan: :aman2: hem klavyede hem gerçekte: :ehe
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Klavyede sana karşı yazdığım: Reelde olan: Genişletmek için tıkla ... hem klavyede hem gerçekte:
Sucrofe' Alıntı: Klavyede sana karşı yazdığım: Reelde olan: Genişletmek için tıkla ... hem klavyede hem gerçekte:
KingDroid Üye SHS' Alıntı: faturayı sana mı göndersin Genişletmek için tıkla ... Uzaydaki paralarla odesin
Sucrofe Üye The Shadow' Alıntı: Gercekleri kabullenmissin en azindan Genişletmek için tıkla ... Benim sayemde beğeni kastı. Şu mesajı da beğenin sevabına.
The Shadow' Alıntı: Gercekleri kabullenmissin en azindan Genişletmek için tıkla ... Benim sayemde beğeni kastı. Şu mesajı da beğenin sevabına.
The Shadow Üye SHS' Alıntı: hem klavyede hem gerçekte: Genişletmek için tıkla ... Icine seytan kacmis
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Benim sayemde beğeni kastı. Şu mesajı da beğenin sevabına. Genişletmek için tıkla ...
Sucrofe' Alıntı: Benim sayemde beğeni kastı. Şu mesajı da beğenin sevabına. Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye 0MG90' Alıntı: İnşallah, korkum var ama biraz Genişletmek için tıkla ... sınav senden korksun
0MG90 Üye frknkrc44' Alıntı: Yalakaligin korkusu mu olur? Genişletmek için tıkla ... Ygs yi diyorum, arkadaşla başka şeyi konuşuyoruz
frknkrc44' Alıntı: Yalakaligin korkusu mu olur? Genişletmek için tıkla ... Ygs yi diyorum, arkadaşla başka şeyi konuşuyoruz
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Icine seytan kacmis Genişletmek için tıkla ... Senin icine de rom kacmis
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Uzaydaki paralarla odesin Genişletmek için tıkla ... göktaşı geçiyor mu sen bi sor
frknkrc44' Alıntı: Uzaydaki paralarla odesin Genişletmek için tıkla ... göktaşı geçiyor mu sen bi sor
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: bence beni gercek beni gorseniz karsinizda naparsiniz ? Genişletmek için tıkla ... Konusurum daha napiim
Anil-D' Alıntı: bence beni gercek beni gorseniz karsinizda naparsiniz ? Genişletmek için tıkla ... Konusurum daha napiim
KingDroid Üye SHS' Alıntı: göktaşı geçiyor mu sen bi sor Genişletmek için tıkla ... Geciyo geciyo sen merak etme
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Icine seytan kacmis Genişletmek için tıkla ... yok yav kız boynuzluyo olmasın beni
The Shadow' Alıntı: Icine seytan kacmis Genişletmek için tıkla ... yok yav kız boynuzluyo olmasın beni
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: bence beni gercek beni gorseniz karsinizda naparsiniz ? Genişletmek için tıkla ... Hafif tirsarim
Anil-D' Alıntı: bence beni gercek beni gorseniz karsinizda naparsiniz ? Genişletmek için tıkla ... Hafif tirsarim
SHS Üye Anil-D' Alıntı: bence beni gercek beni gorseniz karsinizda naparsiniz ? Genişletmek için tıkla ... yanaktan makas alırım
Anil-D' Alıntı: bence beni gercek beni gorseniz karsinizda naparsiniz ? Genişletmek için tıkla ... yanaktan makas alırım
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: The Shadow; reelde: Dayak yedikten sonra: Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: yok yav kız boynuzluyo olmasın beni Genişletmek için tıkla ... Kiz boynuzlayinca mi yapiyon
Sucrofe' Alıntı: The Shadow; reelde: Dayak yedikten sonra: Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: yok yav kız boynuzluyo olmasın beni Genişletmek için tıkla ... Kiz boynuzlayinca mi yapiyon