The Shadow
Üye
Belli ban yemis zatenbenim eski hesapta büssürü puan vardı![]()
Gerci hikayesini biliyom onun ama fazla dayanmazmis gibi duruyor yine de 
Belli ban yemis zatenbenim eski hesapta büssürü puan vardı![]()
Gerci hikayesini biliyom onun ama fazla dayanmazmis gibi duruyor yine de 
he ya ama bu hesap eskisinden çok daha ünlüBelli ban yemis zatenGerci hikayesini biliyom onun ama fazla dayanmazmis gibi duruyor yine de
![]()

Oha lan benin 1 senelik hesapta 2 3 luk 1 5 likten 11 puan var ki hepsinde de kapistigim adamlar banlandi yaniHafif derecede hakaretten 10 uyarı puanı yedim. Diğeri de 3 puan işte.Sen benim sabıkayı bilmiyorsun. Ben buraya şansla başka forumdan geldim. O forumda toplam 54 gün ban yedim.
Ama orası her şeye uyarı verip duruyor. "Z2 almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden 2 hafta boyunca uzaklaştırma yediğime inanabiliyor musun? Değişmesi lazım oranın uyarı anlayışı. Yöneticilerin burnu havada zaten orada. Ben oraya çok emek verdim açıkçası ama yardım ettiğim kadar da imdadıma yetişen çok oldu. Orası iyi ama burası gibi sıcak ortamı yok ve buraya göre hiç aktif değil.
iyidir iyi.
![]()
Yavas ol biraz banlarlar seni de 
İyimis senin benim 3 tane var hepsinin suresi doldu yoksaAnlasiliyor zaten bazi yerlerde eglenceye vurmaya calisiyon aynen
![]()

Aynenhe ya ama bu hesap eskisinden çok daha ünlü![]()
Adam yeniden dogdu ama daha bereketli oldu 
2 3 luk android bolumunden zaten digerinde wp bolumunde wp ye savas actimyapacak bişey yok, şu cep telefonu konularında aşırı fanatizm var, saçmalıyorlar bazen yinede tutacan kendini![]()
Ucuz yirttim ordan aman aman 
Aynen yer belliKaçtım ben, uyumaya çalışacağım. Uyuyamazsam gelirim bir daha.İyi geceler herkese.
İyi geceler 
hadi kib byKaçtım ben, uyumaya çalışacağım. Uyuyamazsam gelirim bir daha.İyi geceler herkese.

Ben ban yemem orada.bende teknopat diye bi forumda Türkçeyi düzgün kullanmadım diye ban yedim![]()

@BrainHacker da 3 noktayi yanlis kullanmis ondan ban yemis orda zatenbende tekn**** diye bi forumda Türkçeyi düzgün kullanmadım diye ban yedim![]()

2 3 luk android bolumunden zaten digerinde wp bolumunde wp ye savas actimUcuz yirttim ordan aman aman
![]()

AynenAçma boşver adamlar zaten bi garip, özeniyolar![]()

Kaçtım ben, uyumaya çalışacağım. Uyuyamazsam gelirim bir daha.İyi geceler herkese.

Seni mod yaparlar orda gercektenBen ban yemem orada.![]()

Harbiden yaparlar ha.Seni mod yaparlar orda gercekten![]()

Harbiden yaparlar ha.![]()
Herkese![]()

Cok dusunceli gordum seni

ikimiz kaldık koca forumdaCok dusunceli gordum seni![]()