Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Hafif derecede hakaretten 10 uyarı puanı yedim. Diğeri de 3 puan işte. :p Sen benim sabıkayı bilmiyorsun. Ben buraya şansla başka forumdan geldim. O forumda toplam 54 gün ban yedim. :ehe Ama orası her şeye uyarı verip duruyor. "Z2 almayın, S5 alın daha iyi yav." diye bir cümleden 2 hafta boyunca uzaklaştırma yediğime inanabiliyor musun? Değişmesi lazım oranın uyarı anlayışı. Yöneticilerin burnu havada zaten orada. Ben oraya çok emek verdim açıkçası ama yardım ettiğim kadar da imdadıma yetişen çok oldu. Orası iyi ama burası gibi sıcak ortamı yok ve buraya göre hiç aktif değil. :maxicep: iyidir iyi. :good:
Oha lan benin 1 senelik hesapta 2 3 luk 1 5 likten 11 puan var ki hepsinde de kapistigim adamlar banlandi yani :D Yavas ol biraz banlarlar seni de :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
SHS

SHS

Üye
İyimis senin benim 3 tane var hepsinin suresi doldu yoksa :ehe Anlasiliyor zaten bazi yerlerde eglenceye vurmaya calisiyon aynen :D

yapacak bişey yok, şu cep telefonu konularında aşırı fanatizm var, saçmalıyorlar bazen yinede tutacan kendini :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kaçtım ben, uyumaya çalışacağım. Uyuyamazsam gelirim bir daha. : ? İyi geceler herkese.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
yapacak bişey yok, şu cep telefonu konularında aşırı fanatizm var, saçmalıyorlar bazen yinede tutacan kendini :D
2 3 luk android bolumunden zaten digerinde wp bolumunde wp ye savas actim :D Ucuz yirttim ordan aman aman :ehe

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bende tekn**** diye bi forumda Türkçeyi düzgün kullanmadım diye ban yedim :D
Kaçtım ben, uyumaya çalışacağım. Uyuyamazsam gelirim bir daha. : ? İyi geceler herkese.
hadi kib by :bye:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Sucrofe
The Shadow

The Shadow

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan