The Shadow
Üye
Tamam. Oyle olsunevet oyle oldun
Tamam. Oyle olsunevet oyle oldun
Ya abi ben bir şey yapmadım. Kız arkadaşına vermişsin telefonunu. Gördüm ve şakasına "sana küfür yazdım" dedim. Tamamen şaka abi. Numaran bende yok. Benim sana karşı bi' sempatim var zaten abi. [emoji17] Neden küfredeyim ki sana durduk yere? Şaka yaptım şaka. [emoji17]adam gibi ettiysenettim de sende [emoji19]
Öyle olacak zaten[emoji35]Tamam. Oyle olsun![]()
Ya birak ya tamam tek basina takilsin biraz bi sakaya boyle cevap veriyosa gitsin madem.Ya abi ben bir şey yapmadım. Kız arkadaşına vermişsin telefonunu. Gördüm ve şakasına "sana küfür yazdım" dedim. Tamamen şaka abi. Numaran bende yok. Benim sana karşı bi' sempatim var zaten abi. [emoji17]
[emoji23]Öyle olacak zaten[emoji35]
Benim yüzümden oldu ya. Şaka yapmıştım ama ciddi sandı galiba. Bende numarası bile yok. [emoji17]Ya birak ya tamam tek basina takilsin biraz bi sakaya boyle cevap veriyosa gitsin madem.
ben gulmuyorum[emoji35][emoji23]
Seviyosan git konuş bence gizleme.Ya abi ben bir şey yapmadım. Kız arkadaşına vermişsin telefonunu. Gördüm ve şakasına "sana küfür yazdım" dedim. Tamamen şaka abi. Numaran bende yok. Benim sana karşı bi' sempatim var zaten abi. [emoji17] Neden küfredeyim ki sana durduk yere? Şaka yaptım şaka. [emoji17]
Ya birak tamam.Benim yüzümden oldu ya. Şaka yapmıştım ama ciddi sandı galiba. Bende numarası bile yok. [emoji17]
Ben guluyorum amaben gulmuyorum[emoji35]
[emoji1][emoji1]Seviyosan git konuş bence gizleme.
isin dalgasina gidiyorsun ve sabrimi siniyorsunYa birak tamam.
Ben guluyorum ama[emoji1]
Evet varmi bi sıkıntı ?isin dalgasina gidiyorsun ve sabrimi siniyorsun
var [emoji35]Evet varmi bi sıkıntı ?
Bunlar boyle yaa bosver bunlariisin dalgasina gidiyorsun ve sabrimi siniyorsun

Senin sorunun tek basina coz mademvar [emoji35]
benle muhattabi kes o zaman hadi bbSenin sorunun tek basina coz madem![]()
buyur kardes
He tamambenle muhattabi kes o zaman hadi bb