Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
adam gibi ettiysenettim de sende [emoji19]
Ya abi ben bir şey yapmadım. Kız arkadaşına vermişsin telefonunu. Gördüm ve şakasına "sana küfür yazdım" dedim. Tamamen şaka abi. Numaran bende yok. Benim sana karşı bi' sempatim var zaten abi. [emoji17] Neden küfredeyim ki sana durduk yere? Şaka yaptım şaka. [emoji17]

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Küfürümü gördüyseniz huzur içinde ölebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Ya abi ben bir şey yapmadım. Kız arkadaşına vermişsin telefonunu. Gördüm ve şakasına "sana küfür yazdım" dedim. Tamamen şaka abi. Numaran bende yok. Benim sana karşı bi' sempatim var zaten abi. [emoji17]
Ya birak ya tamam tek basina takilsin biraz bi sakaya boyle cevap veriyosa gitsin madem.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ya birak ya tamam tek basina takilsin biraz bi sakaya boyle cevap veriyosa gitsin madem.
Benim yüzümden oldu ya. Şaka yapmıştım ama ciddi sandı galiba. Bende numarası bile yok. [emoji17]

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ya abi ben bir şey yapmadım. Kız arkadaşına vermişsin telefonunu. Gördüm ve şakasına "sana küfür yazdım" dedim. Tamamen şaka abi. Numaran bende yok. Benim sana karşı bi' sempatim var zaten abi. [emoji17] Neden küfredeyim ki sana durduk yere? Şaka yaptım şaka. [emoji17]
Seviyosan git konuş bence gizleme.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Anıl

Üst Alt