geri geldim :D
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cok dusunceli gordum seni The Nightmare' Alıntı: geri geldim Genişletmek için tıkla ... Tekrar hosgeldin
SHS' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cok dusunceli gordum seni The Nightmare' Alıntı: geri geldim Genişletmek için tıkla ... Tekrar hosgeldin
İhtiyar007 Üye frknkrc44' Alıntı: O kadar akilliysan coktan baglantiyi kurmustun Genişletmek için tıkla ... Adama yetkili olduğu siteyi sordum. Gereksiz yere alıntı yaptın.
frknkrc44' Alıntı: O kadar akilliysan coktan baglantiyi kurmustun Genişletmek için tıkla ... Adama yetkili olduğu siteyi sordum. Gereksiz yere alıntı yaptın.
KingDroid Üye Bisi soracam benim citir ile Anil-D nin citirini karsilastirilsa hangisi daha iyi olur?
KingDroid Üye İhtiyar007' Alıntı: Adama yetkili olduğu siteyi sordum. Gereksiz yere alıntı yaptın. Genişletmek için tıkla ... Dede sen bastonunu niye kullanmiyon bak sonra forumda dusersin bize kizarsin niye bastonumu vermediniz diye
İhtiyar007' Alıntı: Adama yetkili olduğu siteyi sordum. Gereksiz yere alıntı yaptın. Genişletmek için tıkla ... Dede sen bastonunu niye kullanmiyon bak sonra forumda dusersin bize kizarsin niye bastonumu vermediniz diye
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: [emoji17] Genişletmek için tıkla ... [emoji19] hep niye boyle tavirlarin [emoji19]
The Shadow' Alıntı: [emoji17] Genişletmek için tıkla ... [emoji19] hep niye boyle tavirlarin [emoji19]
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Kanka mı? @SHS ile ne alaka? Genişletmek için tıkla ... sen dedesin o kanka ha dede ben yokken sana kahveyi kim ismarladi
İhtiyar007' Alıntı: Kanka mı? @SHS ile ne alaka? Genişletmek için tıkla ... sen dedesin o kanka ha dede ben yokken sana kahveyi kim ismarladi
İhtiyar007 Üye by-pegasus' Alıntı: sen dedesin o kanka ha dede ben yokken sana kahveyi kim ismarladi Genişletmek için tıkla ... Kimse kahve ısmarlamadı
by-pegasus' Alıntı: sen dedesin o kanka ha dede ben yokken sana kahveyi kim ismarladi Genişletmek için tıkla ... Kimse kahve ısmarlamadı
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: okul baslıyo kimler kaça geçti Genişletmek için tıkla ... Ben lise-3 e gectim
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: okul baslıyo kimler kaça geçti Genişletmek için tıkla ... Beni biliyon zaten