Ne zaman everiyok seni? :sirit: Toplu düğün yapalım :p
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ne zaman everiyok seni? Genişletmek için tıkla ... Toplu düğün yapalım
İhtiyar007 Üye frknkrc44' Alıntı: Senin yasindan buyuk dede Genişletmek için tıkla ... Yaşımın dört katı.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Ne zaman everiyok seni? Genişletmek için tıkla ... Okul bitince kısmetse ya seni
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Sen istedin :atombombasi: :bamm: Genişletmek için tıkla ... Atom bombası yok
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Atom bombası yok Genişletmek için tıkla ... Hersey serbest :atombombasi2:
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Masrafı paylaşırız Genişletmek için tıkla ... Ben de isterdim ama daha 5-6 sene okul 1 sene askerlik falan...
SHS' Alıntı: Masrafı paylaşırız Genişletmek için tıkla ... Ben de isterdim ama daha 5-6 sene okul 1 sene askerlik falan...
beytullah6767 Üye SHS' Alıntı: Masrafı paylaşırız Genişletmek için tıkla ... Nişanı kahvede yaparız para vermeyelim
İhtiyar007 Üye Sucrofe' Alıntı: Şu sözü bırakalım artık MaxiCep Ailesi! - MaxiCep @İhtiyar007 sen de mi? Genişletmek için tıkla ... İlk ve son kez
Sucrofe' Alıntı: Şu sözü bırakalım artık MaxiCep Ailesi! - MaxiCep @İhtiyar007 sen de mi? Genişletmek için tıkla ... İlk ve son kez
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Ben de isterdim ama daha 5-6 sene okul 1 sene askerlik falan... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı inşallah görürümde bi çeyrek takarım
frknkrc44' Alıntı: Ben de isterdim ama daha 5-6 sene okul 1 sene askerlik falan... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı inşallah görürümde bi çeyrek takarım
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... beytullah6767' Alıntı: daha çok ağlarsın Genişletmek için tıkla ... Sanane laynnn
.NeXuS.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... beytullah6767' Alıntı: daha çok ağlarsın Genişletmek için tıkla ... Sanane laynnn
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Agla The Shadow agla iki tane sahan koydum ustteki linkteki konuya
The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Agla The Shadow agla iki tane sahan koydum ustteki linkteki konuya