KingDroid
Üye
Bende orijinal adidas corap varbenim çorap vardı bi ara üstünde adbidas yazıyodu![]()

Bende orijinal adidas corap varbenim çorap vardı bi ara üstünde adbidas yazıyodu![]()

5'e kadar durunca böyle oluyor bende. Su içmeye giderken düşüyordum az daha.Ben fan degilim gereksiz yere tartisma yapmam
![]()
Sen bu konuyu Nextman'la kapatıyorsun birde la. Hiç uyumuyor musun?Hoop atesli silahlara yer yok

Bu sefer ben kapaticam insallah5'e kadar durunca böyle oluyor bende. Su içmeye giderken düşüyordum az daha.Sen bu konuyu Nextman'la kapatıyorsun birde la. Hiç uyumuyor musun?

Ezan da okunuyoneyse ben yattım hadi günaydın![]()

5'e kadar durunca böyle oluyor bende. Su içmeye giderken düşüyordum az daha.Sen bu konuyu Nextman'la kapatıyorsun birde la. Hiç uyumuyor musun?
Yok la 8 gibi yatiyom ben 3-4 gibi de kalkarim 
VarHoop atesli silahlara yer yok![]()
Dikkat et de desmesin seni de adam cok atesli cidden 
Abi bana rekortmen bulamazsiniz simdi ben kesin 5'te uyanicamYok la 8 gibi yatiyom ben 3-4 gibi de kalkarim
VarDikkat et de desmesin seni de adam cok atesli cidden
![]()

Hadi gunaydinneyse ben yattım hadi günaydın![]()
Neyse yeni rekorumuz budur 5 
Utanmasan haritadan silicen hic usenmiyon o kadar ates etmeye kacacam tabi napiyimkac sen kac![]()

Hoop atesli silahlara yer yok![]()

birisi daha savasmi istedi
![]()

Hadi gunaydin![]()
Utanmasan haritadan silicen hic usenmiyon o kadar ates etmeye kacacam tabi napiyim![]()

Hadi gunaydin![]()
Utanmasan haritadan silicen hic usenmiyon o kadar ates etmeye kacacam tabi napiyim![]()

Sanane arkadasim yatmiyomunutuyordum az daha kedisiz olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Olmaz tabiunutuyordum az daha kedisiz olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Olmaz tabi![]()
![]()