by-pegasus
Üye
Sabah belani bulacan teftiste
Olabilir
BilmemAma sonu iyi bitmeyebilir
![]()
bencede

Sabah belani bulacan teftiste
Olabilir
BilmemAma sonu iyi bitmeyebilir
![]()

Sabah nickindeki cezalı yazısını görmek için sabırsızlanıyorumBize bakiyo ya ara sirao arada bi osuruk tutmustur
![]()
![]()

Hangi ilçedesin?
![]()
Ben de gencim
kopya cekme taktigi alaninda profesor oldum 
BornovaHangi ilçedesin?
![]()
Sen ?bencede![]()

Sabirsizlanirsan sana da el atabilirler gecerken yavas olSabah nickindeki cezalı yazısını görmek için sabırsızlanıyorum![]()
Duserse kesinkuşadasına yolunuz düşerse buluşalım

KatiliyorumBornovaSen ?
Sabirsizlanirsan sana da el atabilirler gecerken yavas ol![]()
b.ku yedim :uzul: 
Yemin ediyorum ki sesli güldüm.Nextman osurdu herhal![]()

The Shadow'la yaşıtız.gercekten adin ne senin konusmalarin birine cok benziyo![]()
ve yas kac
yok la bişe olmaz nextmanda şakaya alırKatiliyorumb.ku yedim :uzul:
![]()
Yemin ediyorum ki sesli güldüm.![]()
eRoL falan da olabilir. B.ku yedim.
The Shadow'la yaşıtız.

Su anda gulme krizine girdim zatenYemin ediyorum ki sesli güldüm.![]()
eRoL falan da olabilir. B.ku yedim.
The Shadow'la yaşıtız.

Bence de. Sait abi iyi adamdir yayok la bişe olmaz nextmanda şakaya alır

sen kimsin laArkadaşlar ace 2'de fabrika ayarlarına geri dön yaptıktan sonra yeni bir gmail hesabı açtım ancak whatsapp,vine vs. birçok programı yüklemeye çalışırken "bu program cihazınıza uygun değil" hatası oluşturdu.Fabrika ayarı yapmadan önce bu programların hepsi çalışıyordu ancak şuan çalışmıyor.Birde yeni gmail açtığımdan mı oldu ve bunun belli bir süresi mi var?Şimdiden teşekkürler.
El atın bea gece gece kafayı yedim![]()
Torbalı.BornovaSen ?
Sabirsizlanirsan sana da el atabilirler gecerken yavas ol![]()
Uzaktasın ya.Sen de mi Izmir'desin?kuşadasına yolunuz düşerse buluşalım

Şahin.
Arkadaşlar ace 2'de fabrika ayarlarına geri dön yaptıktan sonra yeni bir gmail hesabı açtım ancak whatsapp,vine vs. birçok programı yüklemeye çalışırken "bu program cihazınıza uygun değil" hatası oluşturdu.Fabrika ayarı yapmadan önce bu programların hepsi çalışıyordu ancak şuan çalışmıyor.Birde yeni gmail açtığımdan mı oldu ve bunun belli bir süresi mi var?Şimdiden teşekkürler.
dikkat et her admin şakaya almazYemin ediyorum ki sesli güldüm.![]()
EroL falan da olabilir. B.ku yedim.
The Shadow'la yaşıtız.
Sen de disaridan yukleArkadaşlar ace 2'de fabrika ayarlarına geri dön yaptıktan sonra yeni bir gmail hesabı açtım ancak whatsapp,vine vs. birçok programı yüklemeye çalışırken "bu program cihazınıza uygun değil" hatası oluşturdu.Fabrika ayarı yapmadan önce bu programların hepsi çalışıyordu ancak şuan çalışmıyor.Birde yeni gmail açtığımdan mı oldu ve bunun belli bir süresi mi var?Şimdiden teşekkürler.

Torbalı.Uzaktasın ya.
Sen de mi Izmir'desin?
Şahin.