KingDroid
Üye
İyi gecelerNeyse siz muhabbet edin yarin is var 6da iyi geceler

İyi gecelerNeyse siz muhabbet edin yarin is var 6da iyi geceler

Kac yilda yazdinOnun için değer. [emoji17]
Kendi kendime 2 söz yazdım:
Herkesin ilacı zamandı ama benim ilacım sendin.
Sen bana ellerini ver; ben sana yüreğimi, gerekirse canımı. Sen mutlu ol yeter ki.
Zorlasam daha da yazarım. [emoji17] [emoji17]

Kac yilda yazdin![]()

Ya pc den attim yine olmuyo
nedir benim cilem 
Liseye geçiyorum işte, yollarımız ayrılıyor ama ben onu çok seviyorum. [emoji17] Beni bir yerlere çağırıyor ama gitmiyorum.anlat bakiyim nasil oldu
Hak etmiyorum onu. Ama seviyorum da. [emoji17]Çorba ÇeşmesiNe isi la nereye girdin hic bahsetmiyon(İyi geceler
)
[emoji17]Kac yilda yazdin![]()
Evet pc de bakan varmi?Tapatalkta dalgalanmiyor.
Sanirim forum yazilimi .gif leri desteklemiyor avatar olarak.Ya pc den attim yine olmuyonedir benim cilem
![]()
Çorba Çeşmesi
Bi yerde bahsetmistin sanki
İyi geceler 
Kolay gelsinbenim ygs macerası baslıyor

@The Nightmare pc den giriyor sanirimEvet pc de bakan varmi?

Liseye geçiyorum işte, yollarımız ayrılıyor ama ben onu çok seviyorum. [emoji17] Beni bir yerlere çağırıyor ama gitmiyorum.Hak etmiyorum onu. Ama seviyorum da. [emoji17]
benEvet pc de bakan varmi?
Kisilik farkliligiseni cagiriyo sen gitmiyon ha ulan ben benim kara sevdanin babasindan reno ile kactim hala firsatim olsa oldugu yere gidecem sen gitmiyon ha vay bee bence bekleme seni hak etmeseydi sen sevmezdin hakli degilmiyim

Ben hak etmiyorum o kızı. Hadi bunu boş verdim; o beni seviyor mu ki? [emoji17]seni cagiriyo sen gitmiyon ha ulan ben benim kara sevdanin babasindan reno ile kactim hala firsatim olsa oldugu yere gidecem sen gitmiyon ha vay bee bence bekleme seni hak etmeseydi sen sevmezdin hakli degilmiyim
Kisilik farkliligi![]()

La senin kiz geldiydi ya sizin oraya noldu kactin mi sen diger replika inna var diye ondangarip![]()
ha bu arada bizim renoya 2.0 motor taksak iyi olur simdi ileriki vakitlerde yine kizin babasi filan denk gelirse hazirlik olsun![]()

Ben hak etmiyorum o kızı. Hadi bunu boş verdim; o beni seviyor mu ki? [emoji17]